Cine e Alina Puşcău, concurenta de la "Ferma". A avut o relaţie cu Vin Diesel la începutul anilor 2000

8 septembrie, 2020
8 alina puscau la ferma 4 jpg jpeg

Alina Puşcău participă în noul sezon "Ferma", de la Pro TV. Dar cine este ea? Iată ce relaţie a avut cu cu un celebru actor de la Hollywood. 

Direct de pe podiumurile internaţionale, Alina Puşcău a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica şi actoria.

La doar 16 ani câştiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente şi primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumuseţea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Alina Puşcău: ”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura şi reaprecierea lucrurilor simple. Abia aştept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Alina Puşcău face parte din echipa orăşenilor de la "Ferma".

7 alina puscas la ferma jpg jpeg

Alina Puşcău a avut o relaţie cu Vin Diesel

Actriţa a avut o relaţie cu celebrul actor la începutul anilor 2000.  „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a dezvăluit Alina Puşcău la Pro TV. 

Ea a mărturisit atunci şi că motivul despărţirii a fost faptul că actorul îşi dorea familie şi copii, iar ea nu se simţea pregătită pentru un asemenea pas: „El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii“. 

În prezent, cei doi au rămas prieteni, se salută atunci când se văd la evenimente. "Da, cu Vin am rămas în relaţii amicale. De câte ori ne vedem la evenimentele din Los Angeles ne salutăm cu drag, va rămâne mereu un om special pentru mine.", a mai precizat ea pentru unica.ro. 

Foto: Facebook, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg