Cine e Ana-Maria Mărgean, concurenta care a impresionat-o pe Andra la "Românii au talent". Merge direct în semifinala emisiunii

2 martie, 2021
6 ama maria margean romanii au talent 1 jpg jpeg

A avut un număr special, o interpretare impecabilă, iar Andra a decis să apese butonul Golden Buzz şi să o trimită direct în finala emisiunii "Românii au talent". Ana-Maria Mărgean e fetiţa talentată care a impresionat telespectatorii de la Pro TV. 

Micuţa concurentă a povestit la Pro TV că nu se aştepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la Românii au talent l-a avut de mai mulţi ani.”A fost cea mai bună zi din viaţa mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărţişor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro. 

1 ana maria margean romanii au talent 5 jpg jpeg

Ana-Maria Mărgean a descoperit arta ventrilociei de doi ani

Părinţii ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori şi o învăţa, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a început să meargă la festivaluri. Au început să treacă anii şi s-a tot antrenat.  A făcut puţin pian, dar vrea să facă şi mai mult, ar vrea să se acompanieze cu pianul. A descoperit arta ventrilociei de doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios şi lucrează cu Crina Svobodă, scrie protv.ro. 

stanga
dreapta
1 ana maria margean romanii au talent 5 jpg jpeg
2 ana maria margean romanii au talent 4 jpg jpeg
3 ana maria margean romanii au talent 3 jpg jpeg
4 ana maria margean romanii au talent 2 jpg jpeg
6 ama maria margean romanii au talent 1 jpg jpeg

Tânăra concurentă are acum o păpuşă profesionistă, pe Lizzie.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papuşa ei n.r) şi am devenit cele mai bune prietene. Eu reţin repede, am ureche muzicală. Părinţii mei au văzut asta şi m-au dus la canto”.

„Arta de a vorbi fără să îţi mişti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube şi am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciţii de dicţie şi am evoluat. Am început să confecţionez păpuşi din şosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a mai declarat concurenta care merge direct în finală datorită Andrei. 

Foto: Pro tvRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg