Cine e Ana-Maria Mărgean, concurenta care a impresionat-o pe Andra la "Românii au talent". Merge direct în semifinala emisiunii

2 martie, 2021
6 ama maria margean romanii au talent 1 jpg jpeg

A avut un număr special, o interpretare impecabilă, iar Andra a decis să apese butonul Golden Buzz şi să o trimită direct în finala emisiunii "Românii au talent". Ana-Maria Mărgean e fetiţa talentată care a impresionat telespectatorii de la Pro TV. 

Micuţa concurentă a povestit la Pro TV că nu se aştepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la Românii au talent l-a avut de mai mulţi ani.”A fost cea mai bună zi din viaţa mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărţişor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro. 

1 ana maria margean romanii au talent 5 jpg jpeg

Ana-Maria Mărgean a descoperit arta ventrilociei de doi ani

Părinţii ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori şi o învăţa, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a început să meargă la festivaluri. Au început să treacă anii şi s-a tot antrenat.  A făcut puţin pian, dar vrea să facă şi mai mult, ar vrea să se acompanieze cu pianul. A descoperit arta ventrilociei de doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios şi lucrează cu Crina Svobodă, scrie protv.ro. 

Tânăra concurentă are acum o păpuşă profesionistă, pe Lizzie.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papuşa ei n.r) şi am devenit cele mai bune prietene. Eu reţin repede, am ureche muzicală. Părinţii mei au văzut asta şi m-au dus la canto”.

„Arta de a vorbi fără să îţi mişti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube şi am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciţii de dicţie şi am evoluat. Am început să confecţionez păpuşi din şosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a mai declarat concurenta care merge direct în finală datorită Andrei. 

Foto: Pro tvRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg