Cine e Andreea Cristea, modelul român de pe covorul roşu de la BAFTA, care i-a furat inima unui milionar celebru

4 februarie, 2020
Andreea & Edward la show ul de modă 'Mythical Creatures', susţinut de  Joshua Kane  jpeg

Locuind, în prezent, la Londra, Andreea este invitată la numeroase evenimente mondene cu ştaif, fiind fotografiată, recent, la BAFTA. Se pare că aceasta este mai mult decât o simplă prietenă pentru fostul concurent de la emisiunea “Burlacul”, milionarul român Edward Popescu Strohlen.

Andreea, pe covorul roşu la BAFTA 2020 jpeg

Pasionată de modă şi lifestyle, Andreea este un influencer de succes şi un model reprezentat de agenţia Elite Models, una dintre cele mai mari din lume. Atât pe contul ei de Instagram, cât şi pe site-ul de care se ocupă, stilettoshates.com, ea împărtăşeşte cu comunitatea instantanee din călătorii sau ţinute care inspiră femeile să abordeze un stil cool. Ea seamănă extrem de bine cu celebra actriţă, Keira Knightley.

83680895 115804636525675 2222368966901235712 n jpg jpeg

Andreea ia parte la numeroase evenimente mondene ce au loc în capitala Marii Britanii, fiind surprinsă, recent, la petrecerea Rising Star organizată de Vanity Fair cu ocazia Premiilor BAFTA, dar şi pe covorul roşu la marele eveniment. Şi deşi nu se cunosc prea multe lucruri despre activitatea ei dincolo de cea desfăşurată în social media, se pare că aceasta are, de ceva vreme, o relaţie cu cel care a fost considerat mult timp cel mai tânăr milionar român, Edward Popescu Strohlen, care, locuieşte tot la Londra. Cei doi au fost surprinşi împreună la evenimente publice, iar el a şi postat o fotografie cu ea pe Instagram.

Contul lui de Instagram, rămâne, însă, cel al unui burlac convins, fiind extrem de “zgârcit” în ceea ce priveşte postările cu femeile din viaţa lui, dar extrem de expansiv în ceea ce priveşte călătoriile şi experienţele rafinate.

În 2011, când a fost declarat cel mai tânăr milionar român
În 2011, când a fost declarat cel mai tânăr milionar român

Dincolo de faptul că moşteneşte o avere cu multe zerouri în coadă, acesta a dorit să devină celebru, participând, cu mulţi ani în urmă, la emisiunea “Burlacul”, difuzată pe atunci de Antena 1. A fost inclus în topul Forbes 500 miliardari, are studii în Elveţia şi la Monaco, vorbeşte fluent patru limbi străine şi a cucerit multe inimi chiar şi în ţară, una fiind chiar a unei concurente din emisiune.

Împreună cu Ana Maria, cea care îl cucerise la BURLACUL
Împreună cu Ana Maria, cea care îl cucerise la BURLACUL

 La vremea respectivă, cei doi s-au mutat împreună după terminarea filmărilor, dar Ana Maria nu a putut ţine pasul cu stilul lui de viaţă. Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg