Cine e bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Shayk după despărţirea de Bradley Cooper

3 februarie, 2020
8 irina shayk si bradley cooper 3 jpg jpeg

Frumoasa Irina Shayk se pare că a făcut o nouă cucerire. Fotomodelul s-a afişat în compania unei personalităţi din industria modei. 

La jumătatea anului 2019, Irina şi Bradley Cooper şocau când au anunţat oficial că nu mai formează un cuplu. Cei doi au pus punct relaţiei de ani de zile. Au decis atunci că o ia pe drumuri separate chiar dacă au un copil împreună. Fetiţa lor a crescut destul de mult şi chiar şi acum se bucură de prezenţa celor doi părinţi deoarece locuiesc separat, dar în acelaşi oraş. 

Iată că acum, Irina Shayk a atras atenţia asupra ei. E foarte concentrată asupra vieţii profesionale, dar iată că se remarcă acum cu un aspect din viaţa personală. Fotomodelul a apărut în ipostaze neaşteptate alături de un bărbat. Se pare că în braţele lui şi-a găsit liniştea după despărţirea de Bradley Cooper. Irina Shayk s-a pozat în repetate rânduri alături de Riccardo Tisci.

Bărbatul este foarte cunoscut în lumea modei, este designerul de la Burberry. Probabil, cei doi s-au intersectat dese ori în show-urile de modă, ea fiind o prezenţă constantă la toate prezentările caselor de modă consacrate.

E posibil ca cei doi să trăiască acum o poveste de iubire. În imaginile pe care el le-a publicat în mediul online, amândoi sunt foarte apropiaţi, au zâmbetele până la urechi semn că se simt bine unul în compania celuilalt. 

"Simt că o iau razna!". Irina Shayk a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Bradley Cooper şi viaţa de mamă singură

Frumoasa rusoaică de 34 de ani este coperta noului număr al revistei British Vogue, ocazie cu care a oferit un interviu neobişnuit de sincer.

Este interviul aşteptat de o lume întreagă, după ce faimosul cuplu Irina Shayk - Bradley Cooper şi-a anunţat separarea vara trecută, după o relaţie de 4 ani, din care a rezultat o fiică pe nume Lea.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg