Cine e cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood?

20 iunie, 2012
kristen stewart   rtr2nc97 jpeg

Mare surpriză în topul de anul acesta al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit de revista Forbes. Căci nu Angelina Jolie

Mare surpriză în topul de anul acesta al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit de revista Forbes. Căci nu Angelina Jolie, Julia Roberts sau alte nume mari ocupă prima poziţie ci… Kristen Stewart, interpreta personajului Bella Swan din "Twilight".

image

Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, a obţinut venituri de 34,5 milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012 şi a detronat-o astfel pe Angelina Jolie, ocupanta primului loc în topul de anul trecut, care a coborât anul acesta pe poziţia a patra.

Cameron Diaz ocupă locul al doilea, cu 34 de milioane de dolari, iar Sandra Bullock poziţia a treia, cu 25 de milioane de dolari.

Angelina Jolie s-a clasat în acest an pe locul al patrulea, cu venituri de 20 de milioane de dolari, iar Charlize Theron ocupă locul al cincilea, cu 18 milioane de dolari.

Locurile următoare au revenit, în ordine, actriţelor Julia Roberts (16 milioane de dolari), Sarah Jessica Parker (15 milioane de dolari), Meryl Streep (12 milioane de dolari), Kristen Wiig (12 milioane de dolari) şi Jennifer Aniston (11 milioane de dolari).Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg