Cine e Daria Batschi-Beleca, concurenta care a primit Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu la "Românii au talent". Vrea să devină profesoară

1 martie, 2021
5 daria batschi beleca romanii au talent 3 jpg jpeg

Daria Batschi-Beleca a urcat pe scena de la "Românii au talent" şi a impresionat. Andi Moisescu a fost cucerit şi i-a oferit Golden Buzz-ul, a trimis-o direct în semifinala emisiunii. 

Daria Batschi este elevă la un liceu de artă din Bucureşti. Aceasta şi-a făcut apariţia la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de artă şi anume, cântatul la harpă. Eleva studiază acest instrument muzical încă din clasa a 5-a, iar cel mai mare vis al ei este să ajungă solistă la harpă, dar şi profesor.

„Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găseşti oriunde harpist. Sunt foarte puţine persoane care cântă la harpă sau au înclinaţii de genul ăsta şi e un instrument aparte. Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument. Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, aşa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat şi harpa, am să o văd şi am zis că nu mai vreau să văd şi alte instrumente, fiindcă îmi place harpa şi vreau să rămân la harpă”, a declarat Daria la Pro TV.

4 daria batschi beleca romanii au talent 1 jpg jpeg

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz-ul

stanga
dreapta
1 daria batschi beleca romanii au talent 4 jpg jpeg
5 daria batschi beleca romanii au talent 3 jpg jpeg
3 daria batschi beleca romanii au talent 2 jpg jpeg
4 daria batschi beleca romanii au talent 1 jpg jpeg

”Eşti dispusă să răscolim lumea?” a întrebat-o Andi Moisescu, apoi a apăsat pe Golden Buzz, moment în care Daria nu a realizat ce i se întâmplă cu adevărat. Bucuria a fost una de nedescris, iar reacţia ei din clipa în care şi-a dat seama de gestul făcut de Andi a fost una pe măsură.

”Mă simt plină de emoţii de tot felul, dar nu rele. Sunt de la excepţionale în sus. Încă nu conştientizez ce s-a întâmplat. Iniţial nu am ştiut ce s-a întâmplat”, a mărturisit Daria.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

matteo jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg