Cine e Elena Chiriac, concurenta de la "Ferma". Drama neştiută a sportivei

9 septembrie, 2020
7 elena chiriac jpg jpeg

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă din acest sezon de la "Ferma", având doar 18 ani. Se ştie că tânăra a practicat Taekwondo nouă ani.

Elena s-a născut în Bucureşti, dar acum locuieşte la Londra, cu mama ei. Vine des în vizită în România, aici are prietenii şi toate amintirile frumoase. Este multiplă campioană la Taekwondo şi de când se ştie a făcut sport. În paralel, Elena a fost şi model şi a studiat actoria la Londra. Este genul de orăşeancă decisă să câştige, care nu abandonează nicio luptă, iar experienţa Ferma nu va face excepţie.

”Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri. Ştiu că pot duce şi lupta asta”, spune Elena despre această experienţă.

1 elena chiriac la ferma jpg jpeg

Un episod neplăcut din viaţa ei ar fi avut loc în urmă cu 5 ani, în 2015. Se pare că ar fi fost bătută de alte colege de şcoală. Elena, fiica jurnalistului Romeo Chiriac, a trecut printr-o experienţă dureroasă. Tânăra ar fi fost bătută de cinci fete mai mari de vârstă ca ea. A scăpat doar cu ajutorul unor bodyguarzi de la un spital privat.

Însoţită de tatăl său, Elena a depus plângere la poliţie, dar a făcut şi sesizare la conducerea liceului Waldorf, acolo unde, atât ea cât şi agresoarele ei învăţau în acel moment. Ei i-a fost scăzută nota la purtare, în timp ce agresoarelor sale nu. Imediat s-a mutat la alt liceu. 

4 elena chiriac la ferma 3 jpg jpeg

Foto: Facebook, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg