Cine e Emy Alupei, noua concurentă de la "Bravo, ai stil Celebrities". "Nu îmi este frică de absolut nimeni"

13 octombrie, 2020
1 emy alupei bravo ai stil 1 jpg jpeg

Bianca Rus a fost eliminată din competiţie, dar iată că în locul ei va sta o nouă concurentă. Este vorba despre Emy Alupei! Cine este ea?

Emy Alupei este cunoscută publicului după participarea în reality show-ul “Survivor România”, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabăra Faimosilor. După ce şi-a testat limitele fizice şi a demonstrat că este o fire extrem de puternică, ambiţioasă şi cu o anduranţă aparte, pe durata şederii sale în Republica Dominicană, iată că Emy Alupei vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-şi demonstra şi veleităţile artistice. Participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities” reprezină, pentru ea, o provocare uriaşă şi, în aceeaşi măsură, o modalitate de a se exprimă prin vestimentaţie şi a învaţă trucuri stilistice care să îi pună în valoare calităţile.

3 emy alupei 3 jpg jpeg

“Sunt foarte emoţionată! Nu îmi este frică de absolut nimeni, decât de Dumnezeu. Am venit aici, la <Bravo, ai stil! Celebrities” că să învăţ, să greşesc. Nimeni nu este perfect! De abia aştept bătălia stilistică”, spune Emy Alupei.

Emy Alupei are 21 de ani

stanga
dreapta
1 emy alupei bravo ai stil 1 jpg jpeg
3 emy alupei 3 jpg jpeg
4 emy alupei 2 jpg jpeg
5 emy alupei 1 jpg jpeg

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, aşa cum este cunoscută publicului din România are 21 de ani şi este prima voce feminină a muzicii trap româneşti. Artista şi-a făcut debutul în industria de entertainment din România, în 2016, când a participat la un cunoscut concurs muzical. Emy Alupei are un stil aparte, atât din punct de vedere muzical, cât şi vestimentar, în muzică lansând nenumarat single-uri controversate care au cucerit mediul online şi care au adunat milioane de vizualizări pe reţele sociale.

Dacă în junglă din Republica Dominicană Emy Alupei a  supravieţuit, rămâne de văzut dacă această va răzbi şi în bătălia stilistică de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Foto: Kanal D, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg