Cine e Georgiana Mutu, antreprenoarea de la "Şef sub acoperire". Are o avere de 100 de milioane de euro

16 februarie, 2021
5 georgiana mutu sef sub acoperire pro tv 1 jpg jpeg

Primul episod din noul sezon al reality show-ului Şef sub acoperire a fost lider de audienţă săptămâna trecută şi l-a avut ca protagonist pe cunoscutul om de afaceri Ştefan Mandachi. Săptămânal, emisiunea duce câte un director sub acoperire, care experimentează o serie de job-uri grele în propria companie.

Un alt manager de top a spus „da” acestei provocări: este vorba de Georgiana Mutu, moştenitoarea grupului Annabella-Râureni.

Georgiana Mutu, moştenitoarea unui brand popular de conserve din România, este Brand Manager Râureni. Compania a fost fondată de către părinţii Georgianei, Dorina şi Dan Mutu, şi este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Grupul are 1500 de angajaţi, 3 fabrici, peste 550 de hectare de livezi, sere şi terenuri agricole precum şi un lanţ de 80 de magazine.

1 georgiana mutu sef sub acoperire pro tv 9 jpg jpeg

Georgiana Mutu s-a implicat în afacerea familiei de mică

Georgiana este fiica cea mică a familiei şi s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Ea a crescut în companie, fiind interesată încă din copilărie de afacere, şi va intra sub acoperire pentru a cunoaşte toate faţetele business-ului pe care visează să îl conducă în viitor. Georgiana a renunţat la biroul luxos şi la confortul de acasă şi a lucrat sub acoperire atât în fabrică, precum şi în magazinele grupului, pentru a vedea cum funcţionează lucrurile, ce poate fi îmbunătăţit, dar şi pentru a cunoaşte angajaţii firmei şi provocările cu care se confruntă aceştia.

„Îmi este atât de greu să sumarizez întreaga experienţă Şef sub acoperire. Trebuie să recunosc că a fost obositor, copleşitor şi extrem de emoţionant, dar per total experienţa a fost un duş rece de care aveam nevoie, o adevarată lecţie de viaţă şi, nu în ultimul rând, una dintre cele mai tari nebunii pe care le-am făcut vreodată. Iniţial am fost reticentă şi, până în ultimul moment, am ezitat. Dar acum realizez de fapt că este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat şi mă bucur că m-am implicat în acest proiect. Datorită Şef sub acoperire am învăţat atât de multe. M-a ajutat să conştientizez că încă mai am foarte multe lucruri de învăţat, atât pe plan personal, cât şi profesional. M-a schimbat profund şi fundamental această experienţă. Aş repeta-o oricând şi îndemn orice antreprenor să accepte provocarea.” 

În seara aceasta, la Pro TV, vedem cum s-a descurcat Georgiana Mutu şi ce lucruri a descoperit despre compania şi angajaţii familiei sale. Telespectatorii vor avea parte de o mulţime de surprize, nu doar la TV, ci şi în online. În fiecare săptămână, aceştia pot câştiga un premiu oferit de Şef sub acoperire şi de protagoniştii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfăşurat pe pagina de Instagram a emisiunii. Şef sub acoperire, marţi, de la 21:30,  la PRO TV! Oameni adevăraţi, poveşti surprinzătoareRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg