Cine e iubita misterioasă a lui Mick Jagger?

16 iunie, 2014
crop 0 jpeg

Poze compromiţătoare cu starul rock şi o femeie frumoasă, la balconul unui hotel din Elveţia au apărut în presă, stârnind rumoare privind viaţa personală a acestuia, cu atât mai mult cu cât au trecut nici 3 luni de cândpartenera sa, L’Wren Scott, s-a sinucis.

Poze compromiţătoare cu starul rock şi o femeie frumoasă, la balconul unui hotel din Elveţia au apărut în presă, stârnind rumoare privind viaţa personală a acestuia. Cu atât mai mult cu cât au trecut nici 3 luni de când partenera sa, L’Wren Scott, s-a sinucis.

Surse susţin că între frumoasa balerină şi Mick Jagger – mai în vârstă decât ea cu 43 de ani – nu s-ar fi întâmplat nimic romantic până luna aceasta. Totuşi, fotografiile şi articolele din presă - în care cei doi au putut fi văzuţi în ipostaze intime, îmbrăcaţi comod şi cu părul răvăşit, ca şi cum ar fi dormit împreună şi abia s-ar fi trezit, au înfuriat-o pe sora fostei lui partenere, Jan Shane, care l-a mustrat public: “Aceste fotografii n-au cum să nu mă facă să mă întreb ce simte şi gândeşte cu adevărat Mick. Fiica lui spune că el încă e distrus şi devastat de pierderea surorii mele, dar când vezi pozele astea – el nu se va schimba niciodată”, a declarat Jan pentru ziarul Sunday Mirror.

image

Bruneta surprinsă la balconul hotelului, sărutându-l tandru pe Sir Mick Jagger pe cap, este cu mult mai tânără decât acesta: Melanie Hamrick este o balerină americană în vârstă de 27 de ani, şi rockerul ar fi întâlnit-o pe aceasta cu 3 săptămâni înainte de moartea iubitei sale – cu care a avut o relaţie 13 ani. Fapt confirmat şi de purtătorul de cuvânt al starului: Jagger şi Melanie s-au cunoscut când membrii trupei sale de dans au primit acces în culisele show-ului Rolling Stones în Tokyo, Japonia, pe 24 februarie.

image
image

Melanie Hamrick

Designerul L’Wren Scott i-a lăsat iubitului ei toată averea ei, în valoare de 9 milioane de dolari. Din păcate, ea s-a sinucis pe 17 martie, anul acesta.

image

FOTO WENN, The New York Times, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg