Cine e mai COOL – mama sau fiica? Staruri trecute de prima tinereţe, care le fac concurenţă puştoaicelor

16 aprilie, 2018
FotoJet (16) jpeg

Au o atitudine pozitivă şi un stil vestimentar care le întinereşte pe loc! Pentru aceste dive nu contează atât vârsta din buletin, cât mai ales cât de bine reuşesc să-şi menţină fizicul fit şi garderoba fresh!

Jada Pinkett Smith

Who's the mommy?

Are 46 de ani, dar nimeni nu-i dă mai mult de 30! Soţia lui Will Smith e într-o formă de zile mari şi, mai mult de-atât, îi face concurenţă fiicei adolescente la capitolul vestimentaţie SUPER. Atât Jada, cât şi Jaden şi Willow, cei doi copii ai ei, nişte trend setteri de fapt, se întrec în a depăşi limitele fashion, experimentând cu outfit-urile extravagante şi accesoriile pe măsură. Şi acum, serios, cine vi se pare mai COOl – mama sau copilul?

Aceeaşi generaţie?

Madonna

Mama şi fiica Lourdes seamănă ca două picături de apă!

La cât de botoxată este Regina Pop nici nu mai faci diferenţa dintre ea, unul dintre cei mai mari entertaineri din lume – care face anul acesta 60 de ani! – , şi fiica ei, Lourdes, de 21 de ani. Dar nu numai tenul neted poate fi comparat cu cel al unei puştoaice, ci şi felul în care diva absolută se îmbracă atunci când iese în spaţiul public.

image

Şi nu ne referim aici la ţinutele de scenă, care sunt oricum complet extravagante şi chiar avangardiste, ci la look-ul „casual” afişat de Madge în mod obişnuit. Iar pe covorul roşu, bineînţeles că ţinutele vedetei sunt la fel de sofisticate şi de chic, precum e mai tot timpul stilul ei vestimentar. A, şi am zis cumva că e cât se poate de tineresc?

Cine e serioasă şi cine se poartă copilăreşte?

Demi Moore

Trei surori??

Cine e fiica şi cine e mama? Acum să vă văd! La cei 55 de ani ai actriţei, nu se vede mai nicio diferenţă între ea şi fiicele ei mai mici, Tallulah Belle Willis, de numai 24 de ani, şi Scout LaRue Willis, de 26. Şi asta pentru că şi Demi, ca multe alte dive hollywoodiene, frecventează cu religiozitate cabinetul chirurgului plastician, dar şi pentru că Demi adoptă, de multe ori, un stil fresh, care-i ascunde atât de bine vârsta reală!

image

Credeţi, totuşi, că Moore is less? Că actriţa merge prea departe cu hainele prea tinereşti şi că arată cam ridicol în ele sau totul e permis la Hollywood?

Mariah Carey

Cine-i diva?

Cu siguranţă că nu e o mămică tipică! Diva absolută a scenei pune accentul pe glamour şi accesorii de preţ chiar şi când îşi însoţeşte gemenii la şcoală. Pardon, ei o însoţesc pe ea pe unde are ea drumuri şi armata de bone şi bodyguarzi îi duce pe copii, în restul timpului, unde au ei treabă.

image

Oricum, cert e că Mariah nu se desparte de diamantele ei şi de stilettos nici măcar când iese demonstrativ la joacă cu copiii. Şi, în timp ce vedeta de 48-49 de ani – nu se ştie bine cifra din buletin – îşi etalează oriunde şi oricând stilul sofisticat, nu uită să-şi bifeze vizitele regulate la medicul estetician, care face minuni pentru silueta ei adolescentină. Şi, că tot veni vorba de chestii tinereşti, Carey se cred din când în când – destul de des, de altfel – o jună super sexy, care nu iese din rochiţe mulate şi cam prea scurte. Too much sau fix ceea ce îi trebuie pentru a-şi menţine statutul de bombă sexy?

image

Jennifer Lopez

Cu fiica ei, Emme

Nici Jenny from the Block nu-şi arată vârsta! La 48 de ani, arată mai bine decât multe tinere de 25! Cum reuşeşte? Cu multă atenţie pentru tenul şi restul fizicului ei, dar şi cu ţinute cool, adolescentine, purtate cu atitudine, atunci când este cazul. Adică mai tot timpul.

image

Numai priviţi imaginile de mai jos şi o să vă convingeţi singuri! Nu contează că e pe covorul roşu sau în drum spre sala de fitness, Lopez ne păcăleşte pe toţi, pentru că nimeni nu-i poate da aproape 50 de ani!

image image


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate