Cine e noua iubită a lui Daniel Pavel? A avut o relație cu Horia Tecău și a jucat într-un film prezentat la Cannes

7 iunie, 2022

După luni întregi în care au stat despărțiți, „domnul Dan“ și iubita lui nu s-au sfiit să-și arate dragostea în public, la Saga Festival.?

Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop la Saga Festival (3) jpg

Poate că Alex Delea a câștigat premiul pus în joc la „Survivor România“, dar și Daniel Pavel, gazda reality show-ului care ne-a ținut luni bune aproape de ecranele televizoarelor, a avut un premiu de ridicat. Unul romantic, care îl aștepta acasă, cu multe sentimente abia ținute în frâu de o supapă în clocot, după atâta timp petrecut departe.

„Premiul“ lui Daniel Pavel se numește Ana Maria Pop, o blondă splendidă, înaltă și foarte grațioasă, cu un CV destul de stufos: absolventă de Drept la Cluj, actriță într-un film al lui Bobby Păunescu, „Palatul Pionierilor“, prezentat la Cannes, specialistă în imobiliare și angajată, mai nou, într-o companie.

Dar, în afară de publicitatea pe care a atras-o asupra ei cu rolul care a dus-o la Cannes, Ana Maria Pop nu e tocmai străină mediului monden.

iubita lui Daniel Pavel Ana Maria Pop la Festivalul de Film de la Cannes (1) jpg

Prin 2012, ea a fost iubita lui Horia Tecău, numai că relația s-a terminat brusc după ce jucătorul de tenis - a cărui gală de retragere va avea loc în curând la Cluj - a părăsit-o pentru Andreea Raicu, pe atunci vedetă a postului Prima TV.

stanga
dreapta
1 61213451 jpg
andreea raicu horia tecau ana maria pop botez catrinel sandu jpg
ana maria jpg

Coincidența a făcut ca, în primăvara anului următor, cele două femei să dea nas în nas la botezul fetiței lui Catrinel Sandu, o bună prietenă a Anei Maria Pop, care a venit însoțită la eveniment de Andrei Badiu - acum soțul și tatăl băiețelului Roxanei Blagu.

Presa tabloidă a relatat și despre o altă relația a sa, cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Cert e că, din luna noiembrie 2021, Ana Maria Pop este iubita oficială a lui Daniel Pavel. Cei doi și-au făcut publică relația în preajma sărbătorilor de iarnă, ambii venind după două povești de dragoste încheiate în vară. Ba chiar Daniel urma să se căsătorească cu vechea lui parteneră, Marina...

stanga
dreapta
Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop la Saga Festival (5) jpg
Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop la Saga Festival (4) jpg
Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop la Saga Festival (2) jpg

Acum, la luni bune după plecarea lui în Republica Domincană, „domnul Dan“ a fost așteptat cu nerăbdare de către iubita sa și, pentru că dorul a fost mare de ambele părți, cei doi și-au arătat dragostea și în public, weekendul trecut, la Saga Festival.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg