Cine e noua iubită a lui Daniel Pavel? A avut o relație cu Horia Tecău și a jucat într-un film prezentat la Cannes

7 iunie, 2022

După luni întregi în care au stat despărțiți, „domnul Dan“ și iubita lui nu s-au sfiit să-și arate dragostea în public, la Saga Festival.?

Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop la Saga Festival (3) jpg

Poate că Alex Delea a câștigat premiul pus în joc la „Survivor România“, dar și Daniel Pavel, gazda reality show-ului care ne-a ținut luni bune aproape de ecranele televizoarelor, a avut un premiu de ridicat. Unul romantic, care îl aștepta acasă, cu multe sentimente abia ținute în frâu de o supapă în clocot, după atâta timp petrecut departe.

„Premiul“ lui Daniel Pavel se numește Ana Maria Pop, o blondă splendidă, înaltă și foarte grațioasă, cu un CV destul de stufos: absolventă de Drept la Cluj, actriță într-un film al lui Bobby Păunescu, „Palatul Pionierilor“, prezentat la Cannes, specialistă în imobiliare și angajată, mai nou, într-o companie.

Dar, în afară de publicitatea pe care a atras-o asupra ei cu rolul care a dus-o la Cannes, Ana Maria Pop nu e tocmai străină mediului monden.

iubita lui Daniel Pavel Ana Maria Pop la Festivalul de Film de la Cannes (1) jpg

Prin 2012, ea a fost iubita lui Horia Tecău, numai că relația s-a terminat brusc după ce jucătorul de tenis - a cărui gală de retragere va avea loc în curând la Cluj - a părăsit-o pentru Andreea Raicu, pe atunci vedetă a postului Prima TV.

Coincidența a făcut ca, în primăvara anului următor, cele două femei să dea nas în nas la botezul fetiței lui Catrinel Sandu, o bună prietenă a Anei Maria Pop, care a venit însoțită la eveniment de Andrei Badiu - acum soțul și tatăl băiețelului Roxanei Blagu.

Presa tabloidă a relatat și despre o altă relația a sa, cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Cert e că, din luna noiembrie 2021, Ana Maria Pop este iubita oficială a lui Daniel Pavel. Cei doi și-au făcut publică relația în preajma sărbătorilor de iarnă, ambii venind după două povești de dragoste încheiate în vară. Ba chiar Daniel urma să se căsătorească cu vechea lui parteneră, Marina...

Acum, la luni bune după plecarea lui în Republica Domincană, „domnul Dan“ a fost așteptat cu nerăbdare de către iubita sa și, pentru că dorul a fost mare de ambele părți, cei doi și-au arătat dragostea și în public, weekendul trecut, la Saga Festival.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg