Cine e noua Nicoleta Luciu?

26 octombrie, 2010

Ciuciu e noua Luciu. În România numele e decisiv. Înainte, persoanele din spaţiul public şi-l construiau. Numele devenea important odată cu personajul. Băi, acum e altceva! Trebuie să te cheme concret. Că nu stă nimeni să vadă ce-i cu tine. Omul trebuie din nume să ştie deja despre ce e vorba. Simona Sensual sau Sânziana Buruiană. În cazul celei dintâi a trebuit lucrat la nume. Pentru cea de-a doua n-a mai fost cazul. Şi e nevoie de nume noi.

Aşa a apărut noua Nicoleta Luciu. Un jurnalist de la un tabloid, prieten sau luând nişte bani de la Dan Boerescu care înţeleg că o promovează, trebuia să scrie o ştire despre o gagică frumoasă şi anonimă. Şi ca ea să aibă o relevanţă, să nu pară că a scris pentru bani sau din prietenie, i-a spus “noua Nicoleta Luciu”. Problema e că deducem că vechea e veche. Şi apoi, orice face noua Nicoleta Luciu eşti tentat să crezi că explică numele. De pildă, duduia şi-a abandonat copilul în maternitate.

Din titlul “Noua Nicoleta Luciu…” pare că asta au în comun cele două. Din treaba aceasta, Nicoleta Luciu iese şi... ştiţi voi, şi cu banii luaţi. Că nu câştigă nimic. Drama e alta. Că la ziare, să zici că-i pui poza dezbrăcată şi te duci să bei o cafea, că ţi-ai mai făcut o zi treaba. Ai dat o ştire. Băi, da’ când o ai pe asta invitată, ce naiba vorbeşti cu ea?! Pentru că duduia a apărut în ideea că „Uite ce mişto arată!“. Da’ la televizor trebuie să se şi exprime. Trebuie să aibă subiect. Băi, asta n-avea. Subiectul era că o fată şi-a pus silicoane şi-a apărut dezbrăcată?! Că e “noua Nicoleta Luciu”?! Păi n-o avem p-aia veche? Prezenţa ei în media e o dramă a logicii. Într-o ţară plină de femei frumoase, ştirea e „Uite o femeie frumoasă!“?! Nu. Ştirea e că una de-o cheamă Ciuciu şi-a ales numele Barbu. Ca scriitorul Dan Barbilian, care a ales să se numească Ion Barbu. Deci au în comun treaba asta. Dar ce e mai nasol: să o comparăm pe Ciuciu cu Ion Barbu sau pe Ciuciu cu Nicoleta Luciu?

P. S. Înţeleg că în afara unor capturi din emisiuni tv, nu s-a găsit nicio poză cu duduia aceasta îmbrăcată.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}