Cine e noul iubit al lui Kirsten Dunst, după relaţia de 4 ani cu Garett Hedlund

1 iunie, 2016
Kirsten Dunst Goes To Lunch With Her Mother jpeg

Unele fane se vor bucura, altele vor suspina la anunţul că fermecătorul Garett Hedlund e solo, după ce actriţa din Spider Man l-ar fi părăsit după patru ani de relaţie… din câte se pare, pentru altcineva. Neaşteptat final şi neaşteptată alegere pentru Kirsten, după cum urmează.

După despărţirea de simpaticul Garett (31), blonda de 34 de ani şi-a găsit un nou iubit, în persoana lui Jesse Plemons. Nu aţi auzit de el? Ei bine, este colegul ei din serialul Fargo, pe care l-am mai întrezărit în producţii precum Breaking Bad, Black Mass ori Bridge of Spies. Bălaiul actor şi Kirsten au fost fotografiaţi în weekend, în timp ce-au luat prânzul împreună, sărutându-se – dovadă că acea chimie de pe micile ecrane a trecut şi-n viaţa reală, cei doi jucând rolurile unui cuplu căsătorit, Ed şi Peggy Blumquist în Fargo.

Kirsten Dunst şi noul iubit, Jesse

Jesse, care e mai tânăr cu 6 ani decât iubita sa mai celebră, are numai cuvinte de laudă despre ea: “A fost un dar. De mult timp îmi place munca lui Kirsten şi am fost foarte entuziasmat când am cunoscut-o, e o persoană minunată şi suntem amândoi actori care chiar se distrează la muncă”, a spus actorul de 28 de ani în timpul unui interviu din toamnă.

Cei doi joacă rolul de cuplu şi în serialul Fargo

Imaginile cu cei doi împreună nu au fost comentate ori confirmate de noul cuplu, poate şi pentru că despărţirea de Hedlund s-a petrecut recent, în aprilie. Kirsten şi fostul iubit se cunoscuseră la filmările pentru adaptarea romanului lui Jack Kerouac, On the Road, în 2011, şi surprinzător, chiar în martie declara despre relaţia ei numai lucruri bune, inclusiv că totul merge spre bine şi că are gânduri să întemeieze o familie: “Văd în el ce găsesc şi la mine, sensibilitate şi pe cineva care e familist. Tot ce pot spune e că e cea mai lungă relaţie a mea, deci funcţionează, nu?”.

Kirsten şi fostul iubit, Garett HedlundRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg