Cine era amanta lui Michael Jordan în anul în care s-a căsătorit şi ce scria în scrisoarea de adio, vândută, recent, pentru suma de 25.000$

5 iunie, 2020
1 gettyimages 1208430742 jpg jpeg

Cu siguranţă o lume întreagă a văzut o altă latură a lui MJ în documentarul The Last Dance- acel Michael care nu vorbea niciodată despre viaţa lui, dar care dădea totul pe teren. La ani distanţă de acele momente, o relaţie extraconjugală iese, din nou, la iveală.

Jordan nu a fost niciodată mare fan mass-media, social media sau tehnologie, după cum a declarat chiar el, însă în anii ’80 – ’90, atunci când el scria istorie în NBA, singurele metode de comunicare erau telefoanele sau scrisorile. Aşa se face că o scrisoare de dragoste pe care Michael i-o trimisese unei actriţe de care era îndrăgostit în 1989, Amy Hunter, a fost descoperită ani mai târziu. Aceasta locuia în New York la vremea aceea, iar MJ era logodit, i se născuse primul băiat în 1988 şi în două luni de la data trimiterii scrisorii avea să se căsătorească cu mama copilului, Juanita, după îndelungi presiuni făcute de aceasta. Au existat multe speculaţii referitoare la faptul că superstarul prefera să joace la Madison Square Garden în Big Apple, tocmai unde actriţa locuia.

Cine este Amy Hunter?

Michael s-a despărţit de amanta lui în 1989, cu două luni înainte de nunta cu Juanita, mama copiilor lui.
Michael s-a despărţit de amanta lui în 1989, cu două luni înainte de nunta cu Juanita, mama copiilor lui.

Născută în Boston, Massachusetts, Amy este actriţă şi fost model, cunoscută pentru rolul ei din serialul Pacific Blue, în care a jucat rolul ofiţerului Jamie Strickland între 1998 şi 2000. Deşi nu este foarte cunoscută publicului din România, aceasta a jucat alături de Dwayne Johnson în The Scorpion King în 2002 şi de Jamie Foxx şi Jennifer Garner în 2007 în The Kingdom. Cariera sa de model include campanii cu Miller, Chevrolet şi Reebok. Amy s-a căsătorit cu Tony Cornelius, fiul unui producător de la Hollywood, au împreună o fiică, Christina Marie, dar în prezent sunt divorţaţi. Ea conduce propria firmă, Black Waterhorse, companie care susţine tinerii producători de film ce doresc să îşi distribuie şi să-şi promoveze producţiile. Amy s-a retras de pe platouri şi preferă scena teatrului.

Epistola de 20 de pagini, care a reapărut recent în atenţia publicului, a fost vândută şi făcută publică la licitaţia Iconic Auctions. Cumpărătorul a fost dispus să plătească suma de 25.703 $ pentru a o avea la colecţia sa. Scrisoarea a fost trimisă din Charlotte, Carolina de Nord, pe 11 iulie 1989, iar pe 2 septembrie, în acelaşi an, Jordan se însura cu Juanita Vanoy. Din scrisoare rezultă că Michael, care avea pe atunci 26 de ani, era îndrăgostit de Amy, în vârstă de 23, dar era nevoit să se despartă de ea deoarece avea un copil mic cu logodnica lui şi urma să facă nunta. Jordan ţinea foarte mult la imaginea lui publică şi nu dorea ca aceasta să fie alterată în vreun fel, aşa că a ales să sacrifice sentimentele pentru actriţă. Şi chiar dacă, după ce au făcut împreună trei copii ( pe Jeffrey, Jasmine şi Marcus) şi au fost căsătoriţi 17 ani, Jordan şi Juanita s-au despărţit într-unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istorie, ea rămânând cu suma de 168 mil. $ în 2006.

În declaraţiile şi mărturisirile făcute în scrisoare de 20 de pagini, Jordan spunea: “ Amy, uneori sunt cel mai egoist om de pe acest pământ, pentru că timp de un an m-am gândit doar la Michael. Recunosc că a fost o greşeală, dar e dificil să mă schimb. Nici nu-ţi imaginezi ce probleme am avea. Este dincolo de orice imaginaţie. Nu am avea o relaţie plăcută şi nici o viaţă privată. Toată lumea şi-ar da cu părerea despre noi. Iar asta este o presiune cu care nu aş putea trăi”. Aşadar, MJ era dispus să lupte pentru ţelul lui pe teren, dar niciodată pentru dragoste. Pentru că şi atunci când a venit vorba de căsătorie, acesta nu a acceptat decât după mari presiuni şi ameninţări cu avocaţi din partea Juanitei.

Jordan şi Juanita au fost împreună 17 ani, iar divorţul i-a înjumătăţit basketbalistului averea.
Jordan şi Juanita au fost împreună 17 ani, iar divorţul i-a înjumătăţit basketbalistului averea.

“Dacă eram Michael Jordan, un om obişnuit care lucra de la 9 la 5, nu mi-ar fi fost atât de greu să îmi recunosc greşeala. Dar sunt Michael Jordan, cel pus pe un piedestal şi privit de toţi ca un model de viaţă perfect. De mulţi oameni, nu doar de copii, de familii întregi. Îţi poţi imagina ce responsabilităţi trebuie să îmi asum. Nu mai vorbesc de copilul oferit de o femeie pe care am iubit-o trei ani şi jumătate”, a continuat acesta în scrisoarea de Adio! Aşadar, în aceste rânduri vedem un alt Michael, cel care poate fi şi sensibil, dar care, până la final, tot egoist.Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}