Cine este Adi Constantin, Burlacul de la Antena1? Ce legătură există între el şi Răzvan Fodor

15 ianuarie, 2021
5 cine e andi constantin burlacul de la antena 1 2 jpg jpeg

Andi Constantin este Burlacul în  cel de-al şaselea sezon al emisiunii care va debuta în curând la Antena1. Multiplu campion la fitness şi antreprenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viaţa sa, la capătul căreia speră să îşi găsească aleasa inimii!

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor şi creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum ştiu ce îmi doresc şi mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simţit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranţă oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraş în fiecare seară, dar nu mulţi oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubeşte natura, animalele, dar şi motoarele”, se descrie el.

Noul Burlac recunoaşte că altfel se imagina la această vârstă şi speră că va găsi în curând femeia alături de care să îşi împartă viaţa de familie. ”Nu am avut foarte multe iubite, pentru că nu mi s-a câştigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relaţie stabilă. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie şi văd cât de fericiţi sunt în relaţiile lor, cei mai mulţi au şi copii. Vreau să dăruiesc fericire şi vreau să împart viaţa mea la doi, la trei, pentru că merită împărţită!”, a mai spus Andi Constantin.

Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia. Cu personalităţi distincte, temperamente diferite şi aspect fizic ieşit din comun, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu îşi va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Îmi doresc foarte tare să îi dau un sfat care să fie pertinent. Dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos, înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg