Cine este Anisia Gafton, Regina Junglei și câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

25 noiembrie, 2022
Anisia Gafton jpg

Un concurs de notorietate în întreaga lume, câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” România și-a desemnat câștigătorul.

În cazul acesta, câștigătoarea. Căci comedianta Anisia Gafton a fost încoronată drept marea Regină a Junglei.

Anisia Gafton1 jpg

Întreaga carieră a Anisiei se leagă de ProTV, postul care i-a înmânat aseară marele premiu. Căci drumul spre celebritate al Anisiei Gafton a început odată cu participarea sa la ”Românii au talent”. După ce a participat la mai multe spectacole de stand-up în țară, Anisia Gafton a acceptat marea provocarea de a intra în cursa pentru marele premiu oferit de emisiunea „Românii au talent”, acolo unde a și făcut saltul spre celebritate. Așadar, Anisia Gafton a câștigat cecul de 10.000 de euro, fiind votată de un număr foarte mare de telespectatori.

O figură frumoasă a făcut și la Antena1, în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Anisia Gafton este deja o cunoscută creatoare de conținut, cu mii de urmăritori. Poantele sale și simțul umorului au adus-o în topul celor mai apreciați comedianți de la noi.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cel mai vizionat reality show al momentului, a ajuns la final. Joi, 24 noiembrie, s-a aflat cine regele sau regina junglei. Câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent au fost cei trei finaliști care au încercat să pună mâna pe marele premiu. Timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci. Au mâncat preparate culinare greu de privit. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Totul pentru a demonstra cât de puternici sunt.

Actrița de 34 de ani a declarat, în mai multe rânduri, că încă de la o vârstă fragedă și-a dorit să facă parte din lumea artistică, deși inițial nu pornise pe acest drum. Anisia Gafton a început Facultatea de Informatică, la Iași, însă după trei ani de studenție a realizat că locul ei nu este acolo, astfel că și-a adunat puterile și a început să lucreze la ceea ce și-a dorit dintotdeauna, mai exact să facă oamenii să râdă.

Serghei, partenerul său de glume, este și iubitul său. Împreună creează conținut care rapid se viralizează pe rețelele sociale. Câștigarea marelui trofeu ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” îi va aduce acum și mai multă relevanță în lumea competitivă a online-ului.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley