Cine este bărbatul cu care se sărută Kate Winslet?

22 februarie, 2017
kate kiss jpg jpeg

Kate Winslet a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un nou bărbat. Cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se în braţe şi sărutându-se cu foc. Se pare că misteriosul bărbat este un actor englez cunoscut, câştigător al Globului de Aur pentru Cel mai bun actor într-o miniserie pentru"The Prince's Trust".

image

Numele său este Idris Elba, iar scenele emoţionante dintre cei doi s-au desfăşurat pe platourile de filmare ale unui nou proiect, pelicula "The Mountain Between Us". Luându-ne după imaginile surprinse marţi în Vancouver, Canada, cei doi par atât de credibili, încât nu putem trece cu vederea profesionalismul de care dau dovadă pe platourile de filmare.

image

Emoţionată până la lacrimi, Kate l-a îmbrăţişat pe co-starul său şi apoi l-a sărutat pasional. Pentru a ajunge la actorul foarte înalt, protagonista din Titanic a trebuit să se ridice pe vârfuri. Kate a purtat o rochie bleumarin cu buline, iar pe umăr a ţinut o geantă de culoarea gri. De asemenea, Idris a fost îmbrăcat şi el casual, într-o pereche de pantaloni din denim albastru închis şi o cămaşă bleu. În timp ce actorii păreau să nu aibă ochii decât unul pentru altul, acţiunea se petrecea în mijlocul unui haos, cu o mulţime de oameni în jurul lor.

Fără îndoială, filmul va fi unul emoţionant cu Kate şi Iris interpretându-i pe Ashley Knox şi pe Ben Payne, doi supravieţuitori după un accedent care se prăbuşeşte în munţi.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}