Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o pe Shakira la Gala Met? Diva a fost splendidă în roșu

7 mai, 2024

Frumoasa columbiană și-a făcut debutul, în sfârșit, pe covorul roșu de la Met Gala. Ce-i drept, Shakira a fost nevoită să se reinventeze în ultimii ani. Și și-a reamintit că este o celebritate, nu o anonimă.

Shakira, GettyImages (4) jpg

Spectaculoasă! Așa și-a făcut debutul la Gala Met Shakira. Într-o ținută statement, roșie. Diva trăiește acum în America și participă la mondenități, alături de toată crema vedetelor.

Cert este că nici nu s-a știut mai din timp că va participa la Gala Met. Shakira a reprezentat una dintre surprizele serii. Cu atât mai mult cu cât superba artistă nu a venit singură, ci însoțită de un tânăr foarte chipeș.

Shakira a arătat uimitor într-o rochie de un roșu aprins de la Carolina Herrera, cu o trenă lungă, mâneci dramatice și o fantă înaltă pe coapsă, lăsând la vedere silueta impecabilă a artistei, care a slăbit, s-a tonifiat și a îndrăznit chiar să se urce pe niște platforme roșii amețitoare.

Shakira, GettyImages (6) jpg

Pe lângă ținuta uluitoare, în care a strălucit de-a dreptul, Shakira și-a etalat și un colier splendid, cu diamante.

La evenimentul monden care se ține tradițional la New York în prima zi de luni a lui mai, Shakira nu a venit singură, ci însoțită de Wes Gordon.

Ei bine, chipeșul misterios nu este iubitul artistei, ci directorul de creație al casei de modă Carolina Herrera, brand în care Shakira a ales să-și facă debutul la Gala Met.

Mai multe pentru tine...

Wes Gordon a pozat lângă Shakira. El este director de creație pentru Carolina Herrera din 2018. A fost super elegant, ridicându-se la standardele casei de modă pentru care lucrează.

Shakira, care și-a lansat cel mai recent album „Las Mujeres Ya No Lloran” în martie, nu a fost singura celebritate care a debutat pe covorul roșu al Gala Met anul acesta. Starul WNBA Angel Reese, Lauren Sanchez și chiar copreședintele Chris Hemsworth au participat pentru prima dată la eveniment.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg