Cine este doamna Snoop Dogg? O dragoste cu aburi de cannabis

12 aprilie, 2019
1 gettyimages 1063574204 jpg jpeg

Nu-i bizar ca un tip care s-a ocupat cu prostituţia şi cu traficul de droguri să-i rămână aproape aceleiaşi femei, toată viaţă, ca un cetăţean respectabil?

Anul acesta, în luna iunie, Calvin Cordozar Broadus Jr. (47) şi soţia sa, Shante Taylor (48), vor aniversa 22 de ani de mariaj, iar acest lucru este cel puţin admirabil. De ce? Pentru că acest Calvin Cordozar este nimeni altul decât Snoop Dogg (pe numele lui de scenă), unul dintre cei mai neliniştiţi şi deloc homy rapperi din industrie. Şi să afli că omul a stat o viaţă întreagă alături de o singură femeie este ca şi cum cineva ar încerca să te convingă că posteriorul lui Kim Kardashian nu este fake. Vorba vine a stat, căci fidelitatea lui Snoop a fost mai degrabă în acte, altfel, starul hip-hop călcând deseori pe bec.

De fapt, aceşti 22 de ani n-au fost deloc unii lini, doamna… Dogg fiind mereu nevoită să lase de la ea, să ierte greşelile şi infidelităţile soţului, să accepte să trăiască cu un bărbat care tot intra şi ieşea din închisoare. Când era vorba de posesie de marijuana sau cocaină, când de arme de foc, de ultraj şi alte tipuri de violenţă. În afară de crimă, credem că Snoop le-a cam bifat pe toate, aşa că să-i fii iubită înseamna să fii familiar cu închisorile din California. Snoop a cunoscut-o pe miniona Shante în liceu, într-o perioadă în care, se zvoneşte, artistul făcea parte din banda The Crips. Deci povestea poate începe cu tipa ingenuă care se îndrăgosteşte de băiatul ăla rău care are mai mereu probleme cu poliţia, o tipă ce rămâne foarte repede însărcinată cu el. Curios este că cel care i-a recomandat lui Snoop să-i dea o şansă lui Shante este un alt rapper celebru, regretatul Tupac. “A existat o perioadă în viaţa mea când eu şi iubita mea aveam multe dificultăţi în relaţie. Mulţi dintre prietenii mei mi-au spus că mi-ar fi mai bine solo, deoarece eu sunt Snoop Doggy Dogg şi pot avea orice femeie îmi doresc. Doar Tupac mi-a zis aşa: «Nu-i asculta! Fata asta te iubeşte. Trebuie să te căsătoreşti cu ea.»

snoop dogg si sotia jpg jpeg

Aşa am şi făcut şi, 21 de ani mai târziu, suntem încă împreună.” În 1994, cei doi îl aveau deja pe primul lor fiu, Cordé, acum în vârstă de 25 de ani şi tată, la rândul lui. Trei ani şi câteva milioane de dolari mai târziu, şi anume pe 14 iunie 1997, rapperul şi iubita lui din liceu deveneau soţ şi soţie printr-o ceremonie care a avut parte de toată opulenţa din lumea hip-hop, la Hotelul The Ritz-Carlton din staţiunea Marina Del Rey, petrecere la care ambii au purtat ţinute albe. O nuntă la care mireasa venea după o a doua naştere, căci Shante îl adusese pe lume pe al doilea lor fiu, Cordell, cu doar patru luni înainte. După doi ani, soţia rapperului îi mai dăruia acestuia un copil, o fiică botezată Cori (19). Al patrulea şi singurul copil al lui Snoop al cărui nume nu respectă acelaşi pattern precum cei “oficiali” este Julian Broadus, de 21 de ani, fructul unei aventuri din tinereţe a rapperului cu o altă colegă de liceu, Laurie Holmond. Aceasta l-a făcut tată pe Snoop la puţin timp după ce acesta devenea bărbat de casă, însurându-se cu Shante. Muzicianul nu l-a recunoscut imediat pe Julian, ba chiar a fost nevoie de zece ani pentru ca acesta să-l întâlnească şi să admită că băiatul este sânge din sângele lui.

gettyimages 172034732 jpg jpeg

Ai zice că soţia rapperului avea destule motive pentru a-l părăsi pe acesta, dar, de fapt, stuaţia a stat fix invers. În 2004, la şapte ani după ce i-a spus “Da”, Snoop decide că vrea să divorţeze şi asta şi face, citând diferenţe ireconciliabile. Probabil că voia să dedice mai mult timp meseriei de… peşte, pe care Snoop a recunoscut că a… practicat-o. Shante a avut răbdare, însă, fiind conştientă că soţul ei nu ştie ce-şi doreşte cu adevărat. Sau, cine ştie, nu era foarte lucid, având în vedere că însuşi Snoop a declarat că fumează aproape 80 de ţigări cu marijuana pe zi. Trezindu-se, probabil, într-o zi, Snoop şi-a dat seama că face o greşeală enormă, dar i-a fost mai convenabil să dea vina pe mirajul celebrităţii şi pe Hollywood. “Încercam să divorţez. Dar m-am întors acasă. Şi m-am reîndrăgostit de soţia şi de copiii mei”, a declarat rapperul în acea perioadă. “Am aruncat hârtille. Nu mai vreau să divorţez. Dacă veţi mai auzi ceva despre un divorţ, atunci să ştiţi că aceea va fi decizia soţiei mele, nu a mea.”

Obiectiv vorbind, rapperul nu s-a întors la familie doar pentru că şi-a dat seama că face o greşeală, ci şi din dragoste pentru fiica lui, Cori, care trecea atunci printr-o perioadă groaznică, din cauza bolii cu care fusese diagnosticată: lupus. Chiar şi soţia lui recunoaşte asta. “Fără Snoop, nu ştiu ce aş fi făcut. Este extraordinar cum s-a schimbat situaţia. Trebuia să divorţăm, dar n-am fi făcut faţă acestui diagnostic dacă n-am fi fost împreună.” Cu toate acestea, cântăreţului nu i-a fost atât de uşor să revină în căminul conjugal, acesta recunoscând într-un interviu pentru Larry King, din 2008, că a fost nevoie de multă muncă de lămurire şi implorare a nevestei să-l primească înapoi. A contat şi faptul că rapperul a dorit să-şi reînnoiască jurămintele de nuntă, într-o ceremonie la care au participat 200 de oameni şi despre care Shante nu a ştiut nimic, până în momentul în care a fost pusă în faţa faptului împlinit. Se întâmpla în 2008, la patru ani după ce rapperul ceruse divorţul. Au trecut aproape 11 ani de-atunci, dar nu se poate spune că mariajul celor doi a continuat mai lin.

Acuzaţiile de infidelitate sunt la fel de frecvente şi azi, iar postările criptice de pe Instagram ale lui Shante dau de bănuit că între ea şi soţul ei există încă tensiuni. De data aceasta, însă, soţia rapperului este hotărâtă să nu lase pe nimeni şi nimic să intervină în mariajul lor, iar reţeta câştigătoare este, probabil, următoarea: „Astupă-ţi urechile şi treci peste!“ “Mariajul meu este dificil şi azi. Dar, în acelaşi timp, anumite persoane sunt alese să-ţi fie aproape pe viaţă. Simt că eu şi Shante suntem aleşi unul pentru celălalt“, concluzionează Snoop.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg