Cine este Emily Ratajkowski, noua seducătoare de la Hollywood?

17 septembrie, 2015
Emily Rtajkowski for Yamamay jpeg

Este un nume din ce în ce mai pomenit în avangarda celor care bat la porţile afirmării. O vedem câştigând, deja, bătălii pe covorul roşu în faţa unor obişnuiţi ai Cetăţii Filmului, după ce a cucerit multe dintre topurile în care sunt incluse cele mai frumoase figuri actuale din showbiz.

image

În 2013, bunăoară, revista „Esquire“ a numit-o nici mai mult, nici mai puţin decât „Femeia Anului“ şi asta credem noi că are o mare legătură cu ACEA apariţie topless din clipul „Blurred Lines“, al lui Robin Thicke, pentru ca un an mai târziu, cititorii site-ului AskMen să o voteze a treia cea mai dorită femeie din lume.

Faima s-a împrietenit mai mult cu ea după ce tânăra de 24 de ani a apărut în aclamatul film „Gone Girl“, unde a interpretat-o pe amanta personajului lui Ben Affleck. „Vreau să mă fac cunoscută pentru felul în care joc şi să nu mă bazez pe corpul meu sau pe trecutul meu în modă“, spune ambiţioasa Emily, dar, dacă e să-l credem pe regizorul David Fincher, tocmai aceste calităţi fizice au ajutat-o să pună mâna pe rolul de mai sus. Pe scurt, aveau nevoie de o seducătoare sexy pe care femeile s-o urască, iar bărbaţii s-o dorească, iar Ben Affleck a fost cel care a aruncat o vorbă: „Da, ca fata aia din videoclipul «Blurred Lines»“.

image

„Am mers la casting şi l-am văzut acolo pe tipul ăsta înalt şi chipeş“, îşi aminteşte Emily despre prima întâlnire cu partenerul ei din film, ţinând să adauge că Ben sărută excelent. Rămâne de văzut dacă actualul ei coleg de ecran, Zac Efron, alături de care apare în „We Are Your Friends“, va primi acelaşi gen de recomandări.

Dar de unde vine şi cum ne-a cucerit acest chip proaspăt de pe afişele de film?

Actriţa născută la Londra şi relocată, în copilărie, în însoritul Los Angeles, mărturiseşte că goliciunea n-a fost niciodată un subiect tabu în familia Ratajkowski, una cu origini poloneze, irlandeze şi germane, şi o obişnuită a plajelor europene de nudişti. „Ai mei petreceau fiecare vară în Mallorca şi Irlanda, iar mama mea, o profesoară hipioată de limba engleză, făcea întotdeauna plajă topless“, spune actriţa. Şi când tatăl îi trimite mesaje de felicitări după ce vede prima ei şedinţă foto nud, îţi dai seama că Emily a avut de la cine moşteni lipsa de inhibiţii. „Am privit dintotdeauna nuditatea ca pe ceva frumos, fără să fac imediat legătura cu sexualitatea“, mărturiseşte tânăra vedetă, după ce mama ei a învăţat-o să nu se ruşineze de trupul ei. Gol. Aşa că n-ar trebui să ne mire încrederea cu care fata a pozat dezbrăcată în numeroase reviste, precum publicaţia erotică „treats!“, „CR Fashion Book“, „GQ“, „Acclaim“ sau „Sports Illustrated“.

Şi cu toate că nu se ruşinează să apară în costumul Evei pe ici şi pe colo, actriţa născută în Marea Britanie recunoaşte că s-a săturat de statutul ei de bikini babe, temându-se ca acest lucru să nu-i afecteze şansele de a primi un rol serios: „Când oamenii mă caută pe Google, văd acest tip de sex-simbol în bikini şi nu au încredere să mă cheme la audiţii pentru altceva decât acest gen de interpretări“.

image

Sexy a fost şi apariţia ei alături de Ben Affleck în „Gone Girl“, lucru care a dus la zvonuri cum că cei doi ar fi avut o legătură în timpul filmărilor sau că tânăra brunetă ar fi fost motivul divorţului acestuia de Jennifer Garner. Asta în ciuda faptului că Emily susţine că ea preferă să se iubească cu nume mai puţin grele din industria divertismentului. A fost cazul omului de afaceri Andrew Dryden, în 2013, apoi al muzicianului şi hipsterului Jeff Magid, care tot apare ocazional în postările ei de pe Instagram. Dacă despre iubiţii ei nu ştim prea multe, nu acelaşi lucru se poate spune despre grupul ei posh de prietene, Emily trăgând lozul cel mare după ce a fost… primită în gaşca cool de manechine precum Cara Delevingne, Gigi Hadid şi Kendall Jenner.

Ce-ar mai fi de spus? Ştim că este incredibil de greu de pronunţat, dar ţineţi minte acest nume! Ratajkowski. Emily Ratajkowski.

Foto: Hepta, Guliver/Rex Features/getty images, cinemagia.ro

image


Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg