Cine este Ester Peony, câştigătoarea Eurovision România 2019? A cântat cu Puya, Vescan şi Ana Baniciu VIDEO

18 februarie, 2019
1 ester peony eurovision romania 62022234 jpg jpeg

Are zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, a cântat cu nume precum Vescan şi Phelipe, însă puţini sunt cei care au auzit până acum de Ester Peony, câştigătoarea finalei Eurovision România 2019.

Ester Peony a reuşit, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, să dea peste cap toate calculele şi să fie aleasă de juriu ca fiind marea câştigătoare a serii, deşi multe voci afirmau că Bella Santiago sau Laura Bretan vor câştiga finala Eurovision România. Piesa interpretată de Ester Peony, „On a Sunday“, va reprezenta ţara noastră în finala internaţională Eurovision de la Tel Aviv, care va avea loc în luna mai.

Pe numele real Ester Alexandra Cerţu, artista este cântăreaţă şi compozitoare şi s-a făcut remarcată în anul 2014, atunci când a postat pe YouTube mai multe cover-uri ale unor piese cunoscute din întreaga lume, printre care „Derniere Danse“ (Indila), iar în 2016 a revenit cu o nouă serie de cover-uri, cel mai apreciat fiind cel pentru melodia „Ego“ (Willy William). Între cele două sesiuni de cover-uri, mai exact în anul 2015, Ester Peony a colaborat cu Vescan pentru piesa „Sub aripa ta“, care are în prezent 16 milioane de vizualizări pe YouTube, dar a lansat şi „Cuminte de Crăciun“, alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy,  Vescan şi Mahia Beldo, melodie lansată la finalul anului 2014.

Pe lângă colaborarea cu Vescan, în anul 2016 ea a mai lansat, alături de Phelipe, piesa „1000 de motive“, iar în 2015 cânta alături de Vescan, Alan şi Kepa, melodia „Oameni“. Mai mult decât atât, pe pagina ei de YouTube a încărcat şi câteva piese proprii, precum „Dig it“, „Leaving tomorrow“ şi „So fine“.

Piesa „On a Sunday“, pe care Ester Peony o va cânta în finala Eurovision 2019 din Israel, are versurile scrise de Ioana Victoria Badea, în timp ce de partea muzicală s-au ocupat Alexandru Şerbu şi Ester Alexandra Creţu.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Ester Peony a locuit alături de familia ei în Canada, însă datorită succesului avut cu piesa „Sub aripa ta“, care a stat săptămâni la rând în topurile radio şi TV, artista s-a întors în România , unde a avut numeroase concerte în anii 2015 si 2016.



Recente pe Ok! Magazine

Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg