Cine este femeia de 31 de ani care i-a sucit minţile lui Richard Gere

18 iunie, 2015
brit marling gettyimages 455017442 jpeg

În timp ce noi îl credeam pe Richard Gere singur şi trist, după relaţia on-off cu gazda emisiunii ”Top Chef” din Statele Unite, Padma Lakshmi, paparazzi l-au surprins pe celebrul actor resemnat şi fericit în braţele altei femei.

În timp ce noi îl credeam pe Richard Gere singur şi trist, după relaţia on-off cu gazda emisiunii ”Top Chef” din Statele Unite, Padma Lakshmi, iată că paparazzi l-au surprins pe celebrul actor resemnat şi fericit în braţele altei femei. Şi nu una oarecare, că doar vorbim de Richard Gere!

În vârstă de 65 de ani, Richard Gere pare mai împlinit ca oricând! De ce? Pentru că a găsit-o pe ”Pretty Woman” a lui. Actorul a fost surprins de paparazzi, ieri, într-un restaurant, pe când lua masa alături de nişte prieteni şi de o blondă misterioară. Ei bine, curioşi cum ne ştiţi, nu am rezistat să nu o cercetăm pe domniţa în cauză. Şi bine am făcut, căci altfel nu aflam că este vorba despre o tânără actriţă, pe nume Brit Marling, pe care e posibil s-o ştiţi din pelicule precum: ”Sound of my Voice”, ”Another Earth” sau ”The East”. Dacă nu aţi văzut niciuna dintre aceste pelicule nu-i nimic, căci avem de gând să v-o arătăm noi.

image

Tânăra în vârstă de doar 31 de ani, deci mai mică cu 34 de ani decât Richard, pare să-l fi cucerit total pe actor, dacă e să ne uităm la cu câtă pasiune o săruta acesta pe frumoasa blondină.

image

Sursă foto: Hepta / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg