Cine este Gabriel Toader, concurent la "Ferma". Bucătarul spune că e obişnuit cu viaţa agitată: "Pot să trec peste orice situaţie"

15 septembrie, 2020
5 gabriel toader la ferma 1 jpg jpeg

Gabriel Toader a făcut furori încă din prima ediţie a noului sezon "Ferma". Bucătarul nu a fost pe placul colegilor săi de echipă aşa că l-au trimis spre eliminare. Dar cine este el în realitate, în viaţa de zi cu zi? 

A lucrat în numeroase restaurante şi a organizat multiple evenimente, aşa că este obişnuit cu o viaţă agitată şi cu ideea de a avea mereu ceva de făcut. De-a lungul anilor a încercat diferite meserii şi consideră că cea de bucătar l-a ales pe el. Tocmai pentru că nu ştie unde va ajunge şi cu cine va concura, este decis să îşi testeze rezistenţa şi puterea de a merge până în marea finală.

1 gabriel toader jpg jpeg

Gabriel Toader: ”Am o sete de cunoaştere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situaţie. Îmi place necunoscutul şi mă motivează, aşa că vreau să văd dacă îi voi rezista.” 

Gabriel Toader face parte din echipa sătenilor de la Ferma alături de: Viviana Sposub – asistentă tv la ‘Vorbeşte Lumea’, Andrei Stoica – luptător de K1; Anisia Gafton – face stand-up şi a participat la Românii au talent; Anna Lesko – artistă, cântăreaţă, Octavian Ciovică – consilier local PNL în Braşov; George Burcea – actor, fostul soţ al Andreei Bălan; Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară.

Foto: Pro TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG