Cine este Gabriela Prisăcariu, topmodelul care îl face tătic pe Dani Oţil

29 martie, 2021
1 gabriela prisacariu jpg jpeg

Gabriela Prisăcariu este un topmodel de succes, dar a intrat în atenţia publicului mai mult, în momentul în care ea şi prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oţil, au anunţat că formează un cuplu. După mai puţin de 3 ani de când şi-au făcut publică relaţia, Gabriela şi Dani se pregătesc să devină părinţi.

Foarte discret în privinţa vieţii personale, Dani Oţil nu a mai făcut dezvăluiri din viaţa sa amoroasă, după ce s-a despărţit de Mihaela Rădulescu. Când în viaţa sa şi-a făcut apariţia însă Gabriela, vedeta de televiziune a lăsat discreţia deoparte şi s-a afişat la braţul iubitei sale peste tot.

Acum, când Gabriela se pregăteşte să devină mămică, mulţi se întreabă cine este cea care i-a cucerit definitv inima lui Oţil şi mai ales cea care îl va face „băiat de casă”.

Gabriela Prisăcariu este un topmodel de succes. Frumoasa blondină are 1.80 şi o siluetă de invidiat, pe care o lucrează constant în sălile de fitness.

Gabriela s-a remarcat în lumea plină de glam a showbizz-ului odată cu participarea la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Ea a fost printre concurentele apreciate de marele designer de modă, dar şi cea mai controversată, care a intrat în polemici cu celelalte participante.

Pe atunci, colegii o numeau „Scorpia” din cauza obsesiei sale pentru curăţenie. Gabriela a explicat că nu poate suporta nici măcar o scamă sau un fir de păr pe covor, motiv pentru care îşi teroriza colegele cu această problemă.

Dorinţa de a rămâne în lumina reflectoarelor a făcut-o pe Gabriela să participe la emisiunea  "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Una dintre declaraţiile pe care le-a făcut atunci topmodelul a făcut senzaţie la vremea respectivă: "Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

Challenge accepted: Gabriela şi Dani, pregătiţi pentru rolul de părinţi

Challenge accepted! este mesajul prin care Gabriela şi-a anunţat prietenii de pe reţelele de socializare că urmează să devină mămică, ca un răspuns pentru cei care o întrebau ce se va întâmpla cu silueta ei când va face un copil. 

Gabriela este o împătimită a sportului şi din câte se pare noua postură de mămică nu o va împiedică să îşi reia vechile pasiuni, după naşterea bebeluşului, din moment ce nu ezită să accepte provocarea de a rămâne în formă.

Între timp, Dani şi Gabriela îşi afişează de câte ori au ocazia fericirea pe reţelele de socializare prin episoade simpatice din viaţa de cuplu, imagini de acasă sau poze din vacanţă.

Anul trecut, în luna ianuarie, pe când cei doi se aflau într-o vacanţă de vis, Dani a cerut-o de soţie pe Gabriela care a răspuns fără ezitare cu un DA hotărât. Pandemia care a izbucnit câteva luni mai târziu i-a făcut pe cei doi să amâne nunta. Între timp însă se pare că vor face botezul!

Gabriela este cu 10 ani mai tânără decât Dani, iar mulţi ar spune că este o diferenţă de vârstă considerabilă. Tot diferenţa de vârstă a fost un subiect amplu dezbătut şi în perioada în care Dani Oţil se iubea cu Mihaela Rădulescu, doar că atunci diva era cea în vârstă, diferenţa dintre ei fiind de 12 ani.

Mihaela Rădulescu şi Dani au fost împreună 6 ani. Gurile rele au prevăzut de la început despărţirea dintre Dani şi Mihaela, punând acest lucru pe seama diferenţei de vârstă dintre cei doi.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg