Cine este învingătoarea de la Burlacul? Andi Constantin şi-a desemnat aleasa

2 iulie, 2021
1 burlacul jpg jpeg

Deznodământ neaşteptat în emisiunea Burlacul. Andi Constantin şi-a desemnat aleasa, însă au anunţat de la început că nu e cazul deocamdată de o căsătorie.

Deşi emisiunea presupune că Burlacul îşi alege o mireasă, se vede treaba că este destul de complicat. Nu poţi să iei o decizie de o asemenea anvergură, care îţi schimbă viaţa total, mai ales când timpul petrecut cu fiecare fată din concurs este delimitat, iar confuzia sporeşte de la o ediţie la alta.

Din cele trei preferate ale sale, Ana, Simona şi Melisa, cea din urmă a plecat prima, nu fără regrete. Melisa a fost afectată, iar Andi a mers după ea la aeroport, să clarifice situaţia. Să îi transmită că magia a fost reală, însă nu suficientă pentru a începe un drum împreună.

După 24 de ore petrecute apoi cu fiecare în parte, Andi i-a spus adio Simonei, explicându-i că sunt asemănători şi că e nevoie de contraste într-un mariaj. Iar pasiunea crede Burlacul că nu e suficientă.

Ana, ultima rămasă în concurs, a primit dorinţa lui Andi de a încerca o relaţie pe mai departe, însă nicidecum promisiunea unui inel.

O parte din concurentele emisiunii au venit şi ele la sfârşitul acestui concurs, pentru a se revedea, a ciocni un pahar de şampanie şi pentru a felicita finalistele.

Catrina, cea mai vocală dintre concurentele de până acum, a apărut calmă şi împăcată cu sine, regretând certurile care au făcut-o celebră şi care au şi eliminat-o din emisiune.

Marea absentă a fost Alexandra, cea eliminată ultima înainte de a rămâne trei finaliste.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg