Cine este învingătoarea de la Burlacul? Andi Constantin şi-a desemnat aleasa

2 iulie, 2021
1 burlacul jpg jpeg

Deznodământ neaşteptat în emisiunea Burlacul. Andi Constantin şi-a desemnat aleasa, însă au anunţat de la început că nu e cazul deocamdată de o căsătorie.

Deşi emisiunea presupune că Burlacul îşi alege o mireasă, se vede treaba că este destul de complicat. Nu poţi să iei o decizie de o asemenea anvergură, care îţi schimbă viaţa total, mai ales când timpul petrecut cu fiecare fată din concurs este delimitat, iar confuzia sporeşte de la o ediţie la alta.

Din cele trei preferate ale sale, Ana, Simona şi Melisa, cea din urmă a plecat prima, nu fără regrete. Melisa a fost afectată, iar Andi a mers după ea la aeroport, să clarifice situaţia. Să îi transmită că magia a fost reală, însă nu suficientă pentru a începe un drum împreună.

stanga
dreapta
2 burlacul1 jpg jpeg
3 burlacul2 jpg jpeg
4 burlacul3 jpg jpeg
5 burlacul4 jpg jpeg
6 burlacul5 jpg jpeg
7 burlacul6 jpg jpeg
1 burlacul jpg jpeg

După 24 de ore petrecute apoi cu fiecare în parte, Andi i-a spus adio Simonei, explicându-i că sunt asemănători şi că e nevoie de contraste într-un mariaj. Iar pasiunea crede Burlacul că nu e suficientă.

Ana, ultima rămasă în concurs, a primit dorinţa lui Andi de a încerca o relaţie pe mai departe, însă nicidecum promisiunea unui inel.

O parte din concurentele emisiunii au venit şi ele la sfârşitul acestui concurs, pentru a se revedea, a ciocni un pahar de şampanie şi pentru a felicita finalistele.

Catrina, cea mai vocală dintre concurentele de până acum, a apărut calmă şi împăcată cu sine, regretând certurile care au făcut-o celebră şi care au şi eliminat-o din emisiune.

Marea absentă a fost Alexandra, cea eliminată ultima înainte de a rămâne trei finaliste.Recente pe Ok! Magazine

jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg