Cine este iubitul lui Mariah Carey?

30 septembrie, 2015
mariah carey james packer hepta 21494293 jpg jpeg

De multe ori ne-am întrebat, mai ales la începutul relaţiei lor, cine este iubitul lui Mariah Carey, pentru că numele său, James Packer, nu avea rezonanţă în lumea mondenă. Însă ne-am înşelat şi pe parcursul următoarelor rânduri, vom putea să avem o imagine mult mai clară asupra acestui bărbat din viaţa ei. Aşadar, să aflăm cine e iubitul lui Mariah Carey şi cum s-au cunoscut!

image

Cine este iubitul lui Mariah Carey: un miliardar celebru în Australia

Pentru toţi care s-au întrebat cu cine l-a înlocuit diva R’n’B pe Nick Cannon, ei bine, este o „partidă” foarte bună din punct de vedere profesional. După anunţul divorţului de Cannon, Mariah a fost văzută petrecând romantic cu  James Packer, noul cuplu fiind fotografiat de paparazzi la începutul lunii iunie pe coasta sudică a Europei, pe unul din iahturile de lux ale acestui mogul . Căci da, ştim cine este iubitul lui Mariah Carey din punct de vedere social: un mogul cu o avere considerabilă, datorată mai ales conducerii grupului media Consolidated Press Holdings Limited, fiind de altfel şi al patrulea în topul celor mai înstăriţi afacerişti australieni din anul acesta, potrivit Forbes Asia. Da, este australian!

image

Cine este iubitul lui Mariah Carey: un cuceritor al modelelor celebre... şi al cântăreţelor

Pentru cei interesaţi de cine este iubitul lui Mariah Carey la un nivel mai personal, trebuie musai cunoscut faptul că australianul, care a împlinit pe 8 septembrie 48 de ani şi care a fost cel mai bogat om din Australia în 2006 şi 2007, a mai avut o idilă celebră şi complicată, înainte să o întâlnească pe cântăreaţa de 45 de ani.

Mai exact, James Packer s-ar fi iubit cu o altă nativă australiană, frumoasa Miranda Kerr, după divorţul acesteia de chipeşul Orlando Bloom. Asta s-a întâmplat, totuşi, anul trecut, când în mod paradoxal, James se iubea cu fosta soţie a actorului, iar Orlando, cu fosta soţie a miliardarului! Însă Orlando şi Erica Packer sunt doar buni prieteni de mult timp, cum a declarat şi starul, în timp ce actualul iubit al lui Mariah Carey chiar a avut o romanţă cu modelul de 32 de ani.

Cine este iubitul lui Mariah Carey acum? Este cel cu care a petrecut o vacanţă foarte lungă, vara aceasta, alături de cei doi copii ai ei cu soţul ei înstrăinat şi infidel, gemenii de 4 ani Monroe şi Moroccan, ceea ce înseamnă că are o încredere foarte mare în noul ei partener, deşi nici nu s-a pronunţat divorţul de Nick Cannon…

image

Cine este iubitul lui Mariah Carey: un romantic pretenţios

Pentru cine se mai întreabă încă cine este iubitul lui Mariah Carey dincolo de aceste informaţii, ştim că averea sa se ridică la 4,7 miliarde de dolari, dar asta nu-l face fericit. James Packer este un romantic incurabil care caută dragostea şi acum, la vârsta a doua, în ciuda eşecurilor amoroase, dar unul destul de pretenţios. El a fost căsătorit cu modelul Jodhi Meares din 1999 până în 2002, după care a urmat căsnicia cu Erica Baxter, tot model şi cântăreaţă, din 2007 până în 2013, când s-au separat. Cei doi au 3 copii – Indigo, Jackson şi Emmanuelle. Cumva, pară sesizăm un tipar, nu?Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate