Cine este Mara Lane, femeia care l-a salvat pe Jonathan Rhys Meyers de la autodistrugere?

11 martie, 2019

Cohortele lui de admiratoare ar da orice să fie cu el, dar Meyers este greu de iubit.

A aflat asta, pe pielea ei, cea care i-a găsit, însă, şi antidotul. În privirea lui albastră se citesc frământări, demoni şi mai ales dependenţe. Timp de 41 de ani, acest munte de talent şi-a cenzurat singur cariera şi viaţa personală din cauza viciului cu care este asociat şi acum: alcoolul. Cu toate acestea, pentru ea, Mara Lane, femeia care i-a devenit soţie în 2016, Jonathan Rhys Meyers este tot ce-şi poate dori. Sau ea este ce-i trebuie lui, un bărbatul atât de atrăgător, dar pe măsură de dificil, pentru care ai nevoie de un manual de folosire.

gettyimages 1054711930 jpg jpeg

Chiar el recunoaşte asta. „Tot ce mi s-a întâmplat bun în viaţă are legătură cu soţia şi cu fiul meu. Vă promit că mă voi însura doar o dată. Actorii pot fi nişte nemernici, dar ea ştie cum să mă manevreze. Îmi spune: «Du-te la sală sau la înot! Orice ai face, pleacă de aici, deoarece nu pot să-ţi dau ce-ţi doreşti. Trebuie să am grijă de copil!»“, declara starul irlandez anul trecut, într-un interviu pentru The Guardian. Când spune copil se referă la fiul lui, Wolf Rhys Meyers, care va împlini trei ani la sfârşitul acestui an. Şi cum să nu fii o femeie eroină dacă accepţi să-ţi împarţi viaţa cu bărbatul fotografiat în cea mai degradantă ipostază posibilă, acum patru ani: clătinându-se de beat pe străzile din Londra, nebărbierit, şifonat şi cu o sticlă de votcă din care se serveşte din mers. Ziua în amiaza mare. Un episod rar, se apară cel care a devenit relevant odată cu rolul din „Dinastia Tudorilor“: „Sunt treaz 95% din timp şi pic restul de cinci procente. Mai exact, nu pun gura pe alcool timp de opt, nouă sau zece luni, apoi, într-o zi, cedez tentaţiei şi regret amarnic“.

profimedia 0245303868 jpg jpeg

Suntem siguri că la fel de amarnic regretă şi femeile care i-au fost aproape aceste momente când acest bărbat minunat se transforma într-un monstru. Reena Hammer, fiica unui make-up artist, a rezistat lângă el, în condiţiile acestea, din 2004 până în 2012. 

Un an mai târziu, o cunoaştea pe cea mai răbdătoare femeie din lume, actriţa semi anonimă şi producătoarea de filme Mara Lane, despre care se cunosc foarte puţine lucruri. Vârsta este unul dintre ele, căci nimeni nu ştie cu exactitate câţi ani are soţia lui Meyers, speculându-se că ar fi vorba despre peste 35. E şi greu să-ţi dai cu părerea, având în vedere că vorbim de o americancă de origine asiatică. Actriţa care a lucrat ca profesoară la o şcoală de duminică din Malibu a fost zărită pentru prima dată împreună cu Jonathan în 2013. Un an mai târziu, cei doi erau deja logodiţi, pentru ca, în 2016, să se căsătorească şi să devină pentru prima dată părinţi. Putea să se întâmple şi pentru a doua oară, în 2017, însă chiar doamna Meyers a anunţat că a pierdut sarcina, şi anume o fetiţă pe care cei doi au botezat-o Willow. Tragedia a fost documentată pe contul comun de Instagram al celor doi, unul administrat de ea: „Sunt în pace acum. Bebeluşul nostru, Willow, se odihneşte la rădăcina unui copac din faţa casei noastre, cu crengi lungi şi frunze moi, care se leagănă în vânt. E ceva care mă ajută să trec cu bine peste această încercare.“

O femeie atât de fragilă şi, cu toate acestea, atât de puternică, mai ales când vine vorba despre a-l recompune pe năbădăiosul ei soţ, după episoadele jenante şi atât de publice, cauzate de consumul de alcool. Cel mai recent a avut loc în iulie anul trecut, într-un zbor American Airlines de la Miami spre Los Angeles. După ce a pierdut numărul paharelor, actorul irlandez a deranjat toţi pasagerii cu ieşirile lui agresive, de om beat, ajungând, însă, se să descarce tot pe soţia lui. Şi asta în timp ce Mara îl ţinea în braţe pe fiul lor de doi ani. S-a întâmplat după ce aceasta a fost rugată de o stewardesă să-i ceară soţului ei să nu mai foloseasă ţigara electronică, interzisă în timpul zborului, iar el i-a răspuns deosebit de violent. „Fuck you, o să divorţez de tine!“. Un martor citat de presa americană susţine că i-a fost frică pentru sărmana Mara, ba chiar i-a trimis un mesaj pe Instagram, după incident, sfătuind-o să facă ce este mai bine pentru ea şi fiul ei, deoarece nicio persoană nu merită să fie tratată cum a fost tratată ea de Jonathan.

4 gettyimages 529031222 jpg jpeg

Prea răbdătoarea şi calma Mara Lane l-a scuzat pe Meyers, ca de fiecare dată. Şi tot printr-o scrisoare frumoasă, pe contul lor comun de pe Instagram: "Suntem acasă, în siguranţă, iar lui îi pare foarte rău pentru lipsa de respect faţă de mine, pasageri, asistenţi de zbor şi ofiţeri de poliţie. Mulţumim pentru sprijinul vostru în această bătălie continuă pe care o ducem cu dependenţa lui." Elegant, Mara cea iubitoare a ştiut mereu să şteargă urmele acestor ieşiri incontrolabile ale starului irlandez. O fi, probabil, motivul pentru care Jonathan Rhys Meyers o denumeşte "femeie superioară".

Foto guliver/getty images, profimediaimages.roRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg