Cine este Marica Pellegrinelli, "più bella cosa" din viaţa lui Eros Ramazzotti?

15 mai, 2019
1 gettyimages 697597252 jpg jpeg

Eros s-a îndrăgostit de Marica într-un mod destul de indirect şi puţin tradiţional.

A văzut-o într-o poză şi i-a plăcut ce a văzut Nici nu se putea altfel, având în vedere că, în 2009, când se întâmpla asta, domnişoara Pellegrinelli, o superbă brunetă cu ochi albaştri, era un model binecunoscut în Italia. Live s-au văzut în acelaşi an, pe scena premiilor Wind Music Awards, acolo unde o Marica de doar 21 de ani îi oferea starului cu 25 de ani mai în vârstă un premiu muzical.

„Niciodată în viaţa mea nu am mai luat iniţiativa aşa cum aveam s-o iau cu Marica“, îşi aminteşte Eros despre acel moment de dragoste la prima vedere. Avea, cum spuneam şi de cine să se îndrăgostească iremediabil, căci făptura care i-a luat minţile era una de 1,80 m şi cu uimitoarele măsuri 92-63-92. Marica îşi aminteşte altfel această primă întâlnire, una care i se datorează şi Monicăi Bellucci, într-un fel. „A fost o întâmplare. El a cerut să fie premiat de Monica Bellucci. Dar managerul agenţiei care o impresaria pe Monica, aceeaşi la care lucram şi eu, i-a propus în locul actriţei un «model frumos şi tânăr». Eram eu“, povesteşte Marica. „N-aş fi vrut să merg, pentru că nu aveam să fiu plătită pentru participare, iar eu trăiam la Monaco. M-a convins faptul că aveam să port o ţinută de la Dolce & Gabbana. După acel spectacol, Eros a făcut rost de numărul meu de telefon şi mi-a făcut o curte asiduă.“

profimedia 0197087848 jpg jpeg

O decadă de iubire, aşadar, şi o poveste de dragoste din care au rezultat doi copii frumoşi: Raffaela, de şapte ani, şi Gabrio, de patru ani. Interesant este cum aceste premii muzicale care le-au mijlocit apropierea au ajuns, peste ani, să joace un rol important şi în viaţa profesională a superbei soţii model a lui Eros. Vara trecută, Marica a debutat, într-un final, în televiziune, fix în rolul de prezentatoare a galei Wind Music Awards, difuzată pe Rai 1. Spunem într-un final căci întâlnirea cu mult premiatul artist italian a însemnat, totodată, şi un pas în spate în ceea ce priveşte cariera brunetei, Marica rămânând imediat însărcinată şi concentrându-se pe viaţa de familie. Din acest punct de vedere, am putea să-l acuzăm pe Eros de un strop de egoism, nu-i aşa?

profimedia 0400688228 jpg jpeg

„Soţia mea m-a salvat de mine însumi. În toţi aceşti ani am învăţat că persoanele singure comit mai multe greşeli decât cele care se găsesc în relaţii sentimentale“, suţine şi cântăreţul de 55 de ani, referindu-se, bineînţeles la a doua soţie. Căci a mai fost vorba despre una, prima lui mare iubire, trăită alături de modelul şi vedeta de televiziune de origine elveţiană Michelle Hunziker (42), mama fiicei celei mari a lui Eros, Aurora, în vârstă de 22 de ani. Relaţia lor, care a făcut deliciul presei mondene din Cizmă, a durat între 1995 şi 2002 şi s-a terminat, probabil, din cauza ambiţiilor profesionale ale amândurora, dar mai ales ale soţiei, devenite, între timp, în star în Italia. Între cei doi au stat 13 ani de diferenţă.

Între Eros şi aleasa sa din prezent sunt, cum spuneam, nu mai puţin de 25. Dar asta nu l-a împiedicat pe starul italian să mai facă o dată pasul spre altar la aproape 51 de ani, la braţul logodnicei sale de doar 26 de ani, şi anume pe 6 iunie 2014. O nuntă despre care sunt mari şanse să fi rămas în istoria ceremoniilor mondene din Cizmă, căci mireasa a găsit cel mai frumos mod de a-şi onora soţul artist, purtând la evenimentul care a avut loc la Palatul Regal din Milano o rochie Valentino pe ale cărei poale a fost imprimat un portativ. În ciuda diferenţei de vârstă pe care mulţi încă o privesc cu un ochi critic, Eros a spus lucrurilor pe nume încă de la începutul relaţiei cu Marica. Este iubire şi este pentru totdeauna. „Înainte de ea am mai avut doar o singură mare iubire. Nu sunt deloc genul de bărbat care să aibă aventuri.“ Romantic precum cântecele lui, nu-i aşa?

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg