Cine este noua iubită a lui Bill Gates? Sunt împreună de un an și-au ajuns de nedespărțit

9 februarie, 2023
FotoJetGates jpg

Bill Gates și-a refăcut viața după divorțul de Melinda Gates și, surpriză! Pare că miliardarul de 67 de ani se iubește deja de un an cu Paula Hurd.

Femeia în vârstă de 60 de ani este văduva răposatului CEO Oracle, Mark Hurd. Un apropiat al cuplului a dezvăluit Daily Mail că cei doi sunt de nedespărțit și toți prietenii lor sunt la curent cu relația ce tine să devină din ce în ce mai serioasă. Dacă pentru presă, Paula Hurd este ”femeia misterioasă”, în cercurile lor private nu este niciun mister.

L-a cucerit iremediabil pe Bill Gates. Asemenea lui, și Paula Hurd este o cunoscută filantroapă. Soțul său, cunoscutul director Oracle, dar și Hewlett-Packard a murit în 2019. Potrivit declarațiilor sursei, ea se iubește cu Bill Gates, dar încă nu i-a cunoscut copiii.

Recent, cei doi au fost fotografiați împreună la Australian Open, la finala masculină. Și în trecut au mai participat împreună la diverse evenimente. Au stat apropiați la Australian Open, dar nu chiar unul lângă altul. Un prieten s-a aflat între cei doi amorezi de vârsta a treia.

Relația dintre Bill Gates și Paula Hurd iese la iveală la doi ani de la divorțul răsunător dintre magnatul Microsoft și Melinda Gates, femeia care i-a stat alături 27 de ani și cu care are trei copii.

Paula Hurd a fost măritată cu Mark Hurd aproape 30 de ani, însă el a decedat în 2019. Împreună au două fiice. Potrivit CV-ului său, noua parteneră a lui Bill Gates este doctor în managementul afacerilor, certificare obținută de la Universitatea din Texas, Austin.

Paula Hurd a lucrat la o companie de software pe nume NCR (National Cash Register). Potrivit biografiei sale de pe Linkedin, este și organizatoare de evenimente.

Bill Gates și Paula Hurd au fost văzuți împreună și la Cupa Laver, de la O2 Arena din Londra, pe 23 septembrie 2022.

Nici Melinda Gates nu se lasă mai prejos!

Melinda French Gates trăiește prima sa poveste de dragoste de la divorțul de Bill Gates. Femeia s-a întâlnit în ultimele luni cu Jon Du Pre, un fost corespondent pentru Fox News, care acum lucrează ca specialist în comunicare, conform TMZ .

Nu este clar de cât timp se văd cei doi, dar Du Pre și French Gates, în vârstă de 58 de ani, au fost fotografiați împreună la meciul Nets și Celtics încă din aprilie.

De asemenea, presa a mai scris că cei doi s-au cazat la Pelican Hill - hotelul de 5 stele din Newport Beach, California.

Fostul reporter, în vârstă de 63 de ani, are trei copii cu fosta sa soție, Gina: băieții Kasey și Jonny, care au absolvit BYU, și fiica Jessie, care a absolvit Universitatea din Utah.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg