Cine este noua iubită a lui Bill Gates? Sunt împreună de un an și-au ajuns de nedespărțit

9 februarie, 2023
FotoJetGates jpg

Bill Gates și-a refăcut viața după divorțul de Melinda Gates și, surpriză! Pare că miliardarul de 67 de ani se iubește deja de un an cu Paula Hurd.

Femeia în vârstă de 60 de ani este văduva răposatului CEO Oracle, Mark Hurd. Un apropiat al cuplului a dezvăluit Daily Mail că cei doi sunt de nedespărțit și toți prietenii lor sunt la curent cu relația ce tine să devină din ce în ce mai serioasă. Dacă pentru presă, Paula Hurd este ”femeia misterioasă”, în cercurile lor private nu este niciun mister.

L-a cucerit iremediabil pe Bill Gates. Asemenea lui, și Paula Hurd este o cunoscută filantroapă. Soțul său, cunoscutul director Oracle, dar și Hewlett-Packard a murit în 2019. Potrivit declarațiilor sursei, ea se iubește cu Bill Gates, dar încă nu i-a cunoscut copiii.

Recent, cei doi au fost fotografiați împreună la Australian Open, la finala masculină. Și în trecut au mai participat împreună la diverse evenimente. Au stat apropiați la Australian Open, dar nu chiar unul lângă altul. Un prieten s-a aflat între cei doi amorezi de vârsta a treia.

Relația dintre Bill Gates și Paula Hurd iese la iveală la doi ani de la divorțul răsunător dintre magnatul Microsoft și Melinda Gates, femeia care i-a stat alături 27 de ani și cu care are trei copii.

Paula Hurd a fost măritată cu Mark Hurd aproape 30 de ani, însă el a decedat în 2019. Împreună au două fiice. Potrivit CV-ului său, noua parteneră a lui Bill Gates este doctor în managementul afacerilor, certificare obținută de la Universitatea din Texas, Austin.

Paula Hurd a lucrat la o companie de software pe nume NCR (National Cash Register). Potrivit biografiei sale de pe Linkedin, este și organizatoare de evenimente.

Bill Gates și Paula Hurd au fost văzuți împreună și la Cupa Laver, de la O2 Arena din Londra, pe 23 septembrie 2022.

Nici Melinda Gates nu se lasă mai prejos!

Melinda French Gates trăiește prima sa poveste de dragoste de la divorțul de Bill Gates. Femeia s-a întâlnit în ultimele luni cu Jon Du Pre, un fost corespondent pentru Fox News, care acum lucrează ca specialist în comunicare, conform TMZ .

Nu este clar de cât timp se văd cei doi, dar Du Pre și French Gates, în vârstă de 58 de ani, au fost fotografiați împreună la meciul Nets și Celtics încă din aprilie.

De asemenea, presa a mai scris că cei doi s-au cazat la Pelican Hill - hotelul de 5 stele din Newport Beach, California.

Fostul reporter, în vârstă de 63 de ani, are trei copii cu fosta sa soție, Gina: băieții Kasey și Jonny, care au absolvit BYU, și fiica Jessie, care a absolvit Universitatea din Utah.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg