Cine este noua iubită a lui Brad Pitt? Actorul a fost surprins alături de de această tânără

9 noiembrie, 2021
1 brad pitt5 jpg jpeg

Vrea şi este actorul dispus să îşi refacă viaţa sentimentală? Zvonurile apar pe fondul declaraţiilor fostei sale soţii, Angelina Jolie, că e pregătită pentru noi întâlniri.

De asemenea, Angie a dat deja startul, fiind văzută în public atât cu fostul soţ, Jonny Lee Miller, cât şi cu cântăreţul The Weeknd.

Ei bine, şi Brad este dispus să mai dea o şansă iubirii. Îndrăgitul actor s-ar vedea cu Lisa Stelly, fosta soţie a lui Jack Osbourne, fiul lui Ozzy şi Sharon Osbourne, potrivit Radar Online. Cele două vedete au fost văzute în octombrie, la Hotel Bel Air. Femeia este mai tânără decât el cu 22 de ani şi are trei fetiţe cu fostul soţ.

Conform sursei citate, întâlnirea ar fi avut loc la restaurantul hotelului, a povestit un angajat, care doar i-a zărit, fiindcă cei doi au avut o masă retrasă, departe de privirile indiscrete.

Poate că la 57 de ani, Brad Pitt încearcă să-şi trăiască viaţa cât mai liniştit, însă bătălia pe care o duce de câţiva ani cu fosta soţie e departe de a se fi încheiat. Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, vrea custodia copiilor şi îl acuză pe celebrul actor că se foloseşte de statutul său de vedetă pentru a obţine favoruri avocăţeşti.

Rămâne de văzut cum se va termina lupta dintre aceste două vedete care s-au iubit cândva şi dacă Brad Pitt va confirma zvonurile că Lisa Stelly este noua lui iubită.

10 lisa stelly5 jpg jpeg

Lisa Stelly a divorţat de Jack Osbourne în 2019, bărbatul cu care are trei fiice şi a avut apoi o relaţie cu actorul Skylar Astin, cu care a fost surprinsă inclusiv la începutul acestui an.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg