Cine este noul Hercule?

30 iulie, 2013
kellan lutz naked jpeg

Îl ghiceşti sub şapcă şi ochelari pe frumuşelul care nu lipseşte din niciun top recent al celor mai sexy actori - şi care zilele acestea filmează în Bulgaria la noua peliculă hollywoodiană "Hercules 3D"?

Îl ghiceşti sub şapcă şi ochelari pe frumuşelul care nu lipseşte din niciun top recent al celor mai sexy actori - şi care zilele acestea filmează în Bulgaria la noua peliculă hollywoodiană "Hercules 3D"?

Se aude că actorul de 28 de ani a pus pe el aproape 9 kilograme de masă musculară, prin antrenament greu, special pentru a-l întruchipa pe eroul din mitologia greacă, în pelicula care va fi lansată în SUA în martie anul viitor. Altfel spus, un trup şi mai sculptat decât aşa cum ţi-l aminteşti din seria "Twilight": este Kellan Lutz, care s-a antrenat temeinic nu doar la sală. Actorul din North Dakota s-a pregătit ore-n şir, zilnic, pentru a se specializa în luptele cu sabia, dar şi în echitaţie - întrucât a ţinut să ducă el însuşi la capăt mai multe scene de cascadorie în filmul regizat de Renny Harlin, care se doreşte a fi un blockbuster al anului viitor. Astfel, Kellan se va lansa în competiţie directă cu Dwayne "The Rock" Johnson, care, la rândul său, îl va juca pe fiul lui Zeus, într-o altă peliculă, "Hercules: The Thracian Wars", regizată de Brett Ratner, care se va lansa doar câteva luni mai târziu, în iulie 2014. Noi ţinem deja cu Kellan :-)!

image

Foto: WENN, Calvin KleinRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate