Cine este noul iubit al lui Alice Peneacă, cu care modelul cutreieră ţara pe 2 şi 4 roţi?

25 august, 2022

Fosta soţie a lui Bobby Păunescu şi-a făcut publică nou relaţie pe Instagram, apărând alături de iubitul său în vacanţa din România.

Alice Peneaca si Dragos Caliminte (16) jpg

Poate că el o va face să rămână definitiv în România. Şi poate că el o va face să ajungă încă o dată la altar. Mai ales dacă ne gândim cât de repede s-a căsătorit cu Bobby Păunescu. Ori poate, tocmai de aceea, de data aceasta nu se va grăbi.

Nu ştim ce le rezervă viitorul lui Alice Peneacă şi actualului său partener, Dragoş Caliminte, dar cert e că acesta este un bărbat important în viaţa ei, de vreme ce, după multă vreme, modelul de talie internaţională se prezintă ca fiind într-o relaţie.

Discretă din fire, publicul nu i-a cunoscut pe toţi admiratorii şi pretendenţii săi, mai mult sau mai puţin serioşi, fapt pentru care avem un motiv în plus să ne uităm mai cu atenţie la acest nou partener al ei. Dar cine este Dragoş Caliminte, cel care o plimbă pe drumurile patriei pe 2 şi pe 4 roţi? Şi nu oricum, ci cu maşini şi motoare de colecţie şi într-un grup foarte interesant de pasionaţi de offroad.

Ei bine, potrivit informaţiilor publicate de "Cancan", Dragoş Caliminte este un om de afaceri machedon din Constanţa, foarte respectat în branșă, dar şi foarte pasionat de mașinile de epocă. De altfel, la ce fotografii postează pe contul său de Instagram, vedem că este un tip atletic, foarte activ, căruia îi plac nu doar maşinile de serie limitată şi motoarele, ci şi sporturile cu motoare turate (offroad, motocross), surfingul, schiatul şi tot ce presupune mişcare şi adrenalină. Un bonus este şi faptul că îi plac câinii - Alice fiind foarte ataşată de labradorul lui Bobby Păunescu, în timpul mariajului lor.

Alice şi Dragoş par a avea o chimie frumoasă şi, zilele acestea, cutreieră ţara, cu popasuri memorabile în Hunedoara, Retezat, cascada Cioclovina, Predeal... La cât mai multe astfel de experienţe şi la cât mai multe postări împreună!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg