Cine este noul iubit al Mariei Sharapova şi ce legătură are cu Prinţul Harry?

7 martie, 2018
Sharapova new boyfriend jpeg

Frumoasa jucătoare de tenis pare că trece, pe plan personal, printr-o nouă perioadă frumoasă. Asta pentru că este din nou îndrăgostită, iar norocosul este un britanic bogat în vârstă de 38 de ani, Alexander Gilkes, foarte cunoscut pe scena mondenă londoneză.

Mai exact, Gilkes este fiul unui faimos medic dermatolog, care se cunoaşte cu numeroase pesonalităţi, precum Prinţii William şi Harry, pe cei doi cunoscându-i cu ocazia studiilor la colegiul Eton.

Sharapova şi Gilkes

image

Mai mult, Gilkes este cofondatorul site-ului Paddle8, care se ocupă cu licitaţii online ale obiectelor de artă.

Maria, în vârstă de 30 de ani, şi noul ei iubit au fost surprinşi până acum de două ori împreună: în ianuarie, pe aeroportul din Los Angeles, şi în urmă cu câteva zile, când au ieşit de mână din galeria Gagosian din Beverly Hills.

Cei doi, în ianuarie

Sperăm să fie o alegere câştigătoare pentru frumoasa sportivă din Rusia, după relaţia eşuată cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, în vârstă de 26 de ani, care s-a dovedit prea imatur pentru o legătură serioasă, aşa cum şi-a dorit Maria.

La rândul lui, Gilkes a divorţat în 2016 de cea care i-a fost soţie timp de patru ani, fashion designerul Misha Nonoo. Numele ei poate că nu vă spune multe, însă această creatoare de modă este responsabilă pentru una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din Regatul Britanic: a fost pe post de Cupidon pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg