Cine este noul iubit HOT al lui Charlize Theron? Actrița este împreună cu fotomodelul de câteva luni deja

17 mai, 2023

Charlize Theron are un nou bărbat în viața sa. Este vorba de fotomodelul Alex Dimitrijevic, iar relația lor este confirmată în toate publicațiile mondene, după ce au fost surprinși de Daily Mail pe stradă, ținându-se de mână.

Charlize Theron (2) jpg

„Charlize și Alex se întâlnesc deja de câteva luni”, a mărturisit o sursă cotidianului US Weekly, dezvăluind că actrița Fast X în vârstă de 47 de ani l-a întâlnit pe Dimitrijevic la un eveniment.

În ianuarie, se zvonea că starul din The Mad Max: Fury Road ar avea o relație cu fostul co-fondator Undrtone Sport. Însă la începutul lunii acesteia, Charlize Theron a decis să nu se mai ascundă și s-a afișat ziua în amiaza mare de mână cu frumușelul Alex Dimitrijevic. Ei au ieșit în weekend să ia masa în Los Angeles. Fotografiile au fost obținute de publicația Daily Mail.

Charlize Theron și noul iubit Alex Dimitrijevic, profimedia 0776248067 jpg

Actrița din Monster a purtat un pulover vișiniu, cu decolteu în V, pantaloni kaki și sandale, în timp ce mergea alături de noul ei iubit prin cartierul Los Feliz. Charlize Theron avea mâinile ocupate: într-una ținea telefonul, cu cealaltă îl ținea de mână pe Alex Dimitrijevic, noul său iubit, de câteva luni. Acesta este un bărbat înalt, impunător și destul de nonconformist, dacă judecăm după ținuta sa: jeanși și cămașă galbenă, cu imprimeu.

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat în oraș foarte casual și afectuoși.

Charlize Theron (1) jpg

Ultima relație serioasă a lui Charlize Theron a fost cu Sean Penn, idilă ce a început în decembrie 2013. S-au afișat împreună abia în mai 2014, odată cu participarea la Gala Met. În 2015, s-au despărțit. Actrița a recunoscut în septembrie 2020 că era singură de mai bine de 5 ani. Între timp, a adoptat doi copii, în 2012 și 2015, pe fiicele Jackson și August. Charlize a declarat că şi-a dorit de când se ştie să adopte copii, după ce a aflat de existenţa orfelinatelor şi a numărului atât de mare de copii care îşi trăiesc viaţa acolo. "Eu am fost singură la părinţi. Iar mama păstrează şi acum o scrisoare pe care eu i-am scris-o când aveam doar 8 ani, în care o întrebam dacă putem merge de Crăciun într-un orfelinat ca să adoptăm o surioară sau un frăţior pentru mine", s-a confesat ea.

Din câte a aflat presa mondenă, Alex Dimitrijevic este un bărbat divorțat.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg