Cine este presupusul iubit al Angelinei Jolie. Diva este surprinsă din ce în ce mai des cu acest rapper

2 octombrie, 2024

Viața personală a Angelinei Jolie a fost în centrul atenției publice încă de la despărțirea de fostul soț, Brad Pitt, în urmă cu cinci ani.

Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg

Noi informații bombă au apărut în presa de scandal. Aparent, diva ar fi început o relație cu un rapper american, iar acesta a însoțit-o inclusiv la Festivalul de Film de la Veneția, când mulți o compătimeau că nu ar fi avut partener!

Angelina Jolie și Akala, Profimedia (1) jpg

În momentele cheie ale evenimentelor la care participă, este și el văzut.

profimedia 0913946591 jpg

E vorba de rapperul Akala, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley.

Există de ceva timp zvonuri potrivit cărora ar fi împreună de ceva timp. Au apărut alături la mai multe evenimente. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat oficial vreo relație.

Acum, fanii actriței de la Hollywood au fost observat un detaliu care a alimentat și mai mult speculațiile că cei doi formează un cuplu.

Weekendul trecut, fosta soție a lui Brad Pitt a organizat o petrecere la New York, pentru a celebra proiectul său, Atelier Jolie, iar Akala a fost prezent printre invitați. Fanii cu ochi ageri au observat imediat că rapperul apare în galeria foto publicată pe contul oficial de Instagram al Atelier Jolie, într-o imagine care îl arată la petrecere, înainte ca Jolie să apară în alte imagini din aceeași serie. Postare a fost văzută de mulți ca o confirmare a relației dintre cei doi, mai ales că ei au fost văzuți împreună la mai multe evenimente în ultimele luni.

Cel mai recent a fost Festivalul de Film de la New York, unde Angelina Jolie și-a promovat noul film, „Maria, iar Akala a fost alături de ea. Ba mai mult, rapperul a fost surprins în fotografii îmbrățișându-se cu fiul actriței, Pax, iar cei doi au părut să aibă o relație foarte apropiată. 

Într-o altă postare de pe Instagram, Atelier Jolie a anunțat că a găzduit o petrecere specială de ascultare pentru noul album al lui Akala, "Dunya", eveniment care a avut loc la showroom-ul Atelier Jolie de pe Great Jones Street. Cu toate acestea, surse apropiate celor doi susțin că Angelina și Akala sunt doar prieteni și că relația lor nu ar fi una romantică. Deși au fost văzuți împreună de mai multe ori, sursele declară că ei împărtășesc mai degrabă o pasiune comună pentru cauzele umanitare și sociale. Cei doi au colaborat în mai multe rânduri pentru proiecte care se concentrează pe drepturile omului și alte probleme globale, iar Jolie este cunoscută pentru implicarea sa în activități filantropice și activisme politice.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg