Cine este prinţesa cea leneşă de la Buckingam?

29 mai, 2015
de anul nou in st barts jpeg

Nu munceşte, e mereu în vacanţă şi cheltuieşte fără jenă banii publici. Nu e de mirare, aşadar, că britanicii o iubesc ca pe un ghimpe în coastă. Inculpata: Beatrice de York, 26 de ani, fiica Prinţului An­drew şi-a lui Sarah Ferguson

Nu munceşte, e mereu în vacanţă şi cheltuieşte fără jenă banii publici. Nu e de mirare, aşadar, că britanicii o iubesc ca pe un ghimpe în coastă.

Inculpata: Beatrice de York, 26 de ani, fiica Prinţului An­drew şi-a lui Sarah Ferguson, a şaptea în ordinea de succesiune la tron. „Beatrice este un parazit, are titlul de Alte­ţă Regală, nu munceşte şi trăieşte pe banii contribuabililor în case concesionate.“ Cine este autorul acestei descrieri brutale? Gra­ham Smith, liderul organizaţiei Republic, care susţine abolirea monarhiei în Marea Britanie sau, cu alte cuvinte, să-i lase pe Will, Harry şi Kate fără job...

Revenind la „parazitul“ nostru, e intere­sant că pe site-ul tatălui său este menţio­nat că fata lucrează cu „normă întreagă în business“. Întrebarea noastră este: când? Căci verişoara prinţilor William şi Harry pare implicată full time într-o altfel de ac­tivitate, mult mai interesantă: vacanţele. Contribuabilii chiar au făcut un calcul şi au ajuns la concluzia că escapada prinţesei în Verbier, din aprilie, a fost a 11-a în mai puţin de şase luni. Alte destinaţii bifate în acest recent maraton turistic: St. Barts, As­pen, Abu Dhabi, New York. Asta ca să nu mai vorbim de răsfăţurile frecvente la cabana de lux pe care o deţin mămica şi tăticul la Verbier, Elveţia, şi care i-au costat pe aceştia (sau pe contribuabili) 15 milioane de euro.

Obişnuită să uite de problemele cotidiene în hote­luri şi vile de lux, roşcata nu putea să aibă un domici­liu stabil mai prejos: un apartament cu patru camere în cadrul Palatului St. James, în plin centrul Londrei, închiriat cu 2.000 de lire sterline/lună, sub valoarea pieţei, aşadar, şi renovat pentru ea cu 300.000.

Întrebarea este: cine plăteşte, având în vedere că roşcata a renunţat la poziţia ei de intern în cadrul companiei Sony Entertainment, în ianuarie, după un an de… muncă. Nici obligaţiile ei regale n-o ţin prea ocupată, anul trecut reprezentând-o pe bunică doar la zece evenimente oficiale. Apropiaţii lui Bea o apără susţinând că banii pentru distracţia prinţesei vin de la părinţi. De unde vin banii acestora devine, atunci, marea enigmă. Răspunsul este cât se poate de evident, poartă pălării şi taioare în culori pastel şi locuieşte la Buckingham: Regina. Dave Clark (32), cu care se iubeş­te din 2006, ar fi, se zice, un alt sponsor al prinţesei, tânărul câştigând un salariu cu şase cifre de la Virgin Galactic, ramură a imperiului lui Richard Branson, care se ocupă cu turismul în spaţiu. Ne vine greu a crede, însă, în venitul atât de mare al tânărului mana­ger şi-n generozitatea acestuia. Oricare ar fi adevărul, se pare că Beatrice este cunoscută ca un cal breaz la Palat, fapt pentru care a fost expediată în America, la sora Eugenie, care trăieşte la New York. Ca să urmeze un master în Economie. Nu-i ironic?

Pe unde a umblat?

21 noiembrie. Abu Dhabi

28 noiembrie. Beijing

26 decembrie. Verbier

30 decembrie. St Barts

image

21 ianuarie. Tot St Barts

30 ianuarie. New York

11 februarie. Înapoi în Verbier

17 februarie. Aspen

6 martie. Atena

20 martie. New York

image

5 aprilie. Verbier, partea a III-a

Foto: guliver/rex features, hepta, twitter, instagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg