Cine este soţia tenismanului Roger Federer?

3 mai, 2017
2015 U S  Open   Day 14 jpeg

Vorbim, evident, despre Mirka Federer (37 de ani), fostă Vavrinec, acea femeie puternică care i-a fost aproape campionului elveţian o viaţă întreagă. Fanii tenisului au putut-o vedea mai mereu în tribune, urmărindu-şi soţul cu fidelitate şi trăind fiecare

Vorbim, evident, despre Mirka Federer (39 de ani), fostă Vavrinec, acea femeie puternică care i-a fost aproape campionului elveţian o viaţă întreagă. Fanii tenisului au putut-o vedea mai mereu în tribune, urmărindu-şi soţul cu fidelitate şi trăind fiecare punct cu o intensitate mai mare decât sportivul cel mult prea calm.  

image

Cine este soţia lui Roger Federer

image

Născută în Slovacia, înainte ca familia ei să emigreze în Elveţia, Miroslava a jucat şi ea tenis la nivel profesionist, însă n-a reuşit să ajungă mai sus de locul 76 în topul WTA. Jucătoarea care a primit cetăţenie elveţiană l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soţ la Jocurile Olimpice din 2000, amândoi făcând parte din delegaţia ţării lor.

image

În 2002, însă, din cauza unei accidentări serioase, Mirka a renunţat la tenis, devenind, în timp, impresarul şi consultantul comercial al lui Federer.

image

Cu toate că formează un cuplu din 2000, Roger (34 de ani) şi Mirka, cu trei ani mai în vârstă decât el, au ajuns la altar nouă ani mai târziu, în acelaşi an în care fosta jucătoare de tenis le-a dat naştere gemenelor Myla Rose şi Charlene Riva. Interesant este că, cinci ani mai târziu, soţia lui Federer rămâne din nou însărcinată cu o pereche de gemeni, de data născându-i tenismanului doi băieţi, pe Leo şi Lennart. Ceea ce ne duce cu gândul la o posibilă inseminare in vitro, la care este posibil să fi apelat Mirka.

image

E drept că această relaţie a lui Roger cu Mirka n-a fost privită cu ochi încrezători de către fanii elveţianului, având în vedere diferenţa de stil dintre cei doi. El, un bărbat chipeş, aranjat şi îmbrăcat mereu ca şi cum ar fi ieşit dintr-un catalog Armani. Ea, o femeie plinuţă şi nu chiar atrăgătoare, cu un simţ al stilului care lasă, de cele mai multe ori, de dorit. Dar când vorbim de dragoste adevărată, acestea sunt amănunte nesemnificative…

image

foto: Hepta / GettyRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE