Cine este studenta misterioasă pentru care Gerard Piqué a lăsat-o pe Shakira?

14 august, 2022

După două luni, s-a aflat cine este amanta fotbalistului spaniol care a dus la destrămarea celebrului cuplu, după 12 ani de relație.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE

Când s-a aflat că Shakira și Gerard Piqué (35) s-au despărțit din cauza infidelității fotbalistului, toate ziarele au vuit, jurnaliștii spanioli fiind foarte interesați să afle cine este misterioasa femeie pentru care Piqué și-a trădat familia.

Primele informații au fost că era vorba despre o studentă din Barcelona și că are 23 de ani. Ulterior, au mai aflat că numele ei începe cu litera C.

Săptămâna aceasta, celebrul tabloid „El Periodico“ a dezvăluit identitatea tinerei și a oferit și câteva detalii despre ea. Conform sursei, aceasta se numește Clara Chia Marti și l-a cunoscut pe Piqué într-un bar în urmă cu luni bune. Și, chiar dacă știa că fotbalistul avea o familie cu Shakira, Clara a continuat să-l întâlnească. Când a cunoscut-o, Clara avea un job de chelneriță, dar acum lucrează pentru Kosmos, compania fotbalistului de la FC Barcelona.

"Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă", a declarat sursa care i-a dezvăluit identitatea.

shakira pique copii png

La începutul lui Iunie, când Shakira anunța oficial despărțirea de tatăl celor doi băieți ai săi, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), Clara Chia Marti și-a șters toate conturile avute pe rețelele sociale și a dispărut.

Tot blondă, cu părul lung, dar la jumătatea vârstei Shakirei, Clara l-a atras, cel mai probabil, cu tinerețea ei și cu spiritul său aventurier. Și, chiar dacă se zvonea că sportivul ar căuta să se împace cu Shakira, sursele publicației spaniole sunt de părere că cei doi continuă să se întâlnească, în ciuda mega scandalului provocat.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg