Cine este tatăl faimos al acestor două surori modele?

1 iulie, 2014
eddie m jpeg

Nu de mult timp, cele două fete, Bria (24) şi Shayne (19), au anunţat că vor urma cariera mamei lor, modelul Nicole Mitchell, iar acum, cu apariţia lor la gala de premiere BET Awards de săptămâna trecută, au reuşit să atragă atenţia în mod plăcut cu fizicul lor seducător.

Nu de mult timp, cele două fete, Bria (24) şi Shayne (19), au anunţat că vor urma cariera mamei lor, modelul Nicole Mitchell, iar acum, cu apariţia lor la gala de premiere BET Awards de săptămâna trecută, au reuşit să atragă atenţia în mod plăcut.

image

Cele două domnişoare şi-au etalat siluetele suple pe covorul roşu, pe 29 iunie, făcându-l foarte mândru pe tatăl lor, celebrul star de comedie Eddie Murphy. Shayne a ales o rochie bondage albă, în timp ce sora ei, Bria, a optat pentru o ţinută în două piese de culoarea piersicii, cu abdomenul la vedere.

image

Nici conturile lor de Instagram nu sunt lipsite de dovezi vizuale că sunt fashion material, să spunem, pozând seducător şi provocator. Din fericire, amândouă au recunoscut că ştiu foarte bine cât de mare e presiunea de-a fi model în ziua de azi, însă preferă să nu se înfometeze sau să recurgă la metodele neortodoxe de-a slăbi.

image

Shayne Murphy

FOTO INSTAGRAM, WENNRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg