Cine este Trey Smith, fiul neştiut al lui Will Smith?

10 februarie, 2016
trey smith insta jpeg

Să-l cunoaştem pe Trey Smith, pe numele său complet Willard Carroll Smith III, fiul cel mare al faimostului star de cinema Will Smith.

Trey participă şi la evenimentele mondene, alături de Will

Este neştiut pentru că suntem mult mai familiarizaţi cu ceilalţi doi copii ai actorului, Jaden (17) şi Willow (15), pe care-i are cu actuala soţie, Jada Pinkett Smith.

Trey activează ca DJ în America

image

Trey Smith este, cum ziceam, fiul cel mare pe care îl are din căsnicia anterioară cu Sheree Zampino, cu care Will a fost însurat doar trei ani (din 1992 în 1995). Nu prea l-am văzut în lumina reflectoarelor, deşi a apărut de mic în videoclipul tatălui său pentru piesa dedicată chiar lui, Just The Two of Us, pe când avea doar 6 anişori. Acum în vârstă de 23 de ani, băiatul a ales să meargă pe paşii lui Will, încercând o carieră în muzică şi actorie.

În adolescenţă, a fost un mare jucător de fotbal şi chiar a primit o bursă şcolară pentru a continua studiile ca sportiv, dar a preferat să nu urmeze facultatea, asemenea tatălui său, şi să aleagă muzica şi, ulterior, actoria.

Trey în 2001, pe post de model

Ce a ieşit? Dacă nici n-am auzit de el, ei bine... e clar că nu a atins încă culmile succesului, precum şi-ar fi dorit. Poate şi pentru că este o odraslă celebră, mereu umbrită de părinţi, cine ştie?

Jaden , Willow , Will , Jada & Trey Smith

Deocamdată, se pare că ar fi “un DJ realizat” care performează sub numele de AcE, în diferite cluburi din America. Ba chiar a lansat şi cântece şi şi-a racolat fraţii vitregi – Jaden şi Willow, precum a fost cazul melodiei Find You Somewhere, în 2012. Pe acelaşi model lucrează şi chiar aceşti fraţi mai mici ai lui Trey, care se intitulează artişti/muzicieni.

Ce ne place la Trey este că postează adeseori poze adorabile pe reţelele de socializare, mai ales cu familia – aka tatăl său faimos. Dar cel mai mult ne place că vorbele sale sunt relativ normale, comparativ cu cele ale lui Jaden, care a părut că o ia razna de multe ori. Dar lui Trey îi place compania familiei sale vitrege. Mai ales când colindă lumea în lung şi-n lat.

image image

Trey Smith a apărut şi-n David Blaine: Real or Magic, în The Oprah Winfrey Show şi serialul All of Us

Trey în vacanţă cu familia

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg