Cine este ucraineanca glamouroasă, nevastă de politician, care a părăsit ţara cu aproape 30 de milioane de dolari cash?

22 martie, 2022
1 nevasta 3 jpg jpeg

Refugiaţii din calea unui război nemilos nu trebuie judecaţi.

Cu toate acestea, cazul acestei ucrainence care a trecut vama în Ungaria cu valize pline de bani cash în euro şi dolari, suma totală depăşind 29 de milioane de dolari, ridică nişte serioase semne de întrebare. Anastasia Kotvitska nu este o ucraineancă oricare, ci soţia unui magnat şi fost paralamentar din Ucraina, pe numele lui Igor Kotvitsky, în vârstă de 52 de ani.

În timp ce procurorii din Kiev au anunţat că au deschis o anchetă penală împotriva femeii care n-a declarat suma imensă de bani la ieşirea din ţară, soţul acesteia, cândva cel mai bogat parlamentar al Ucrainei, a spus că soţia sa părăseşte ţara pentru a naşte, dar a negat informaţiile că avea 28 de milioane de dolari şi 1,3 milioane de euro asupra ei.

„Toţi banii mei sunt în bănci ucrainene, nu am scos nimic”, a spus el, înainte de a-şi închide contul de socializare. Mai mult, o postare a acestuia publicată pe reţelele de socializare ale fiicei sale, Violetta, în vârstă de 24 de ani, susţine că povestea este falsă. Kovitsky controlează prin intermediul asociaţilor săi Sistemele de Energie Nucleară din Ucraina şi zăcămintele de uraniu din ţară.

Kotvitska, care se pare că a călătorit cu doi bărbaţi maghiari şi mama ei, nu a comentat incidentul la frontieră. Aceasta este acuzată că nu a declarat uriaşa sumă de numerar care ieşea din Ucraina la punctul de control Vilok, dar banii au fost găsiţi de vameşii maghiari în bagajele femeii.

În Ucraina a fost deschisă o anchetă penală şi asupra poliţiştilor de frontieră de la punctul de trecere din Vilok, despre care se presupune că au fost mituiţi pentru a o lăsa pe femeie să treacă cu atâta numerar. Se cunoaşte, deja, că există un tarif de mită perceput de ofiţerii vamali pentru a permite numerarului să părăsească ţara, odată cu refugiaţii. Aceste plăţi ilicite s-ar ridica undeva între 3 şi 7,5 la sută din valoarea sumei totale.

Foto: east2west news/FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg