Cine este vedeta care a apărut aşa pe covorul roşu de la Cannes?

25 mai, 2017
"The Beguiled" Red Carpet Arrivals   The 70th Annual Cannes Film Festival jpeg

Este un model cunoscut, face parte din aristocraţia engleză, o adevărată doamnă, dar a apărut aproape goală la Cannes. Aseară, ea a fost cea care a preluat ştafeta dezbrăcatelor de la Bella Hadid, într-o ţinută provocatoare, care a lăsat la vedere tot - lenjerie intimă şi sâni.

I s-au văzut sânii, dar şi bikini.

Lady Victoria Frederica Isabella Hervey, căci despre ea este vorba, a fost cea mai dezinhibată apariţie de la evenimentul de aseară, căci nu a avut nicio problemă să se afişeze într-o rochie transparentă prin care s-a văzut totul. Cu toate că este fiica unor aristocraţi, oameni respectabili, Victoria Hervey nu s-a îmbrăcat pe măsura statutului său de doamnă. A fost pe covorul roşu de mai multe ori la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, dar apariţia de aseară a pus capac tuturor. În vârstă de 40 de ani, blonda a renunţat la sutien, dar nu si la bikini, îmbrăcând o rochie transparentă cu aplicaţii de un portocaliu deschis, lăsându-şi trupul aproape nud să fie fotografiat.

Este o femeie lipsită de pudoare.

Rochia cu mânecă lungă şi cu crăpătură pe picior a fost foarte provocatoare, mai ales că a etalat fix ce domniţa voia ca toată lumea să vadă.  La această ţinută, Victoria a ales o pereche de sandale nude cu toc, dar şi o pereche de cercei argintii care s-au potrivit perfect cu părul strâns într-un coc modern. Mai mult, Lady Victoria nu este pentru prima oară când atrage atenţia publică în felul aceasta. De curând ea a fost implicată în scandalul dintre cântăreaţa Mel B şi soţul său, declarând că s-a bucurat de un triunghi conjugal, trăind clipe de plăcere alături de cei doi soţi prin 2007.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg