Cine-i cea mai influentă vedetă din lume?

17 mai, 2012
jennifer lopez   rtr2tqjm jpeg

Revista Forbes a dat publicităţii topul anual cu cele mai influente 100 de celebrităţi din lume. Şi puţini se aşteptau ca personalitatea

Revista Forbes a dat publicităţii topul anual cu cele mai influente 100 de celebrităţi din lume. Şi puţini se aşteptau ca personalitatea care domină tradiţionalul top să fie… Jennifer Lopez. Aşadar, actriţa şi cântăreaţa americană este, în 2012, cea mai influentă celebritate din lume.

image

Jennifer Lopez, care a câştigat 52 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, a devansat-o pe realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey, care a câştigat 165 de milioane de dolari în ultimul an.

Pe poziţia a treia în topul Forbes s-a situat cântăreţul canadian Justin Bieber, care, la vârsta de 18 ani, a câştigat în ultimul an 55 de milioane de dolari.

Topul celor mai influente 100 de celebrităţi, care include actori, staruri TV, muzicieni, sportivi, top modele, ia în considerare veniturile, vizibilitatea mediatică şi impactul pe internet (Twitter, Facebook).

Jennifer Lopez, aflată în distribuţia mai multor filme în curs de lansare în SUA şi care recent a anunţat că va pleca în turneu mondial cu Enrique Iglesias, are deci toate atuurile. Imagine a companiilor Gillette şi L'Oréal, ea a lansat propria linie de haine, propriul parfum şi este un jurat foarte bine plătit al unei emisiuni de succes, "American Idol". Are, de asemenea, 6,6 milioane de "followers" pe Twitter şi 12 milioane de fani pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg