Cine merită Zmeura de Aur?

26 ianuarie, 2011

Iar premiul pentru Cea mai proastă actriţă se acordă… şi lista - destul de lungă, de altfel - cuprinde vedete de calibru din Cetatea Filmului. Iată câteva nume grele ale showbizului american care au dat chix anul trecut şi sunt nominalizate acum la Zmeura de Aur!

Iar premiul pentru Cea mai proastă actriţă se acordă… şi lista - destul de lungă, de altfel - cuprinde vedete de calibru din Cetatea Filmului. Iată câteva nume grele ale showbizului american care au dat chix anul trecut şi sunt nominalizate acum la Zmeura de Aur!

Jennifer Aniston

Criticii i-au cam terfelit imaginea de actriţă convingătoare fostei soţii a lui Brad Pitt după ce i-au urmărit prestaţia în „The Bounty Hunter” şi „The Switch”. „Faţa actriţei este mai tot timpul împietrită şi incapabilă de un zâmbet larg şi sincer. Jocul ei actoricesc lasă mult de dorit: dacă vrea să exprime fericirea, strâmbă puţin din buze, iar dacă vrea să pară tristă, face iar o grimasă. America, chiar ea să fie oare preferata ta?!”, a ţinut să declare Anne Brodie despre reprezentaţia acesteia din „The Bounty Hunter”. Pe când, în „The Switch”, vedeta nu face altceva decât paradă de ţinute provocatoare, nicidecum de talent actoricesc.

Miley Cyrus

În cazul ei, majoritatea criticilor s-au pus de acord că locul vedetei e mai de grabă pe scenă decât pe platourile de filmare. Ei au considerat-o „înţepenită” şi „neconvingătoare” în rolul pe care l-a interpretat în „The Last Song”. „Actoria o depăşeşte, cel puţin în momentul de faţă. Se străduieşte să joace, face tot felul de schimonoseli, chiar reuşeşte să zâmbească din când în când, dar nu ajunge la nivelul în care să exploreze motivele şi sentimentele personajului ei”, stă scris în The New York Times.

Megan Fox

Noroc cu formele ei bine conturate, că doar frumuseţea o mai poate salva pe soţia lui Brian Austin Green de la dispariţia ei de pe marele ecran! Cel puţin aşa grăieşte un critic american, care susţine că trupul ei desăvârşit este singurul lucru din filmul „Jonah Hex” care atrage atenţia publicului în mod plăcut. Cu toate astea, tot se simte nevoia unei perfecţionări profesionale sau măcar a unei îmbunătăţiri de orice fel a capacităţii lui Megan de a transmite dincolo de ecran şi alte simţăminte în afară de atracţie fizică.

Cher

Se pare că revenirea artistei pe platourile de filmare a fost o dezamăgire pentru mulţi iubitori de cinema. Şi asta pentru că Cher nu a făcut o figură frumoasă în filmul „Burlesque”, spun cei de la Hollywood Elsewhere. Multe dintre cronicile publicate n-au fost favorabile la adresa ei, cu toate că pelicula s-a bucurat de încasări destul de frumuşele.

Liza Minnelli

Faimoasa artistă n-a avut un rol dificil de interpretat în „Sex & the City 2”, ci unul la îndemână, având în vedere experienţa ei pe scenă şi succesul fulminant pe care l-a dobândit acolo ani de-a rândul. Cu toate astea, Liza n-a strălucit deloc în postura unei cântăreţe, ca-n vremurile bune, ci mai degrabă şi-a pierdut suflul şi a bălmăjit versurile unei melodii cunoscute, cântate în mod obişnuit de Beyonce: „Single Ladies (Put a Ring on It)”.

Barbra Streisand

Artistă celebră pentru glasul ei deosebit şi pentru naturaleţea cu care intră în pielea personajelor pe care le interpretează, Streisand n-a contribuit prea mult la succesul filmului „Little Fockers”. Cel puţin asta spun cei care-i pun talentul actoricesc sub semnul întrebării, după ce au urmărit-o întruchipând-o pe Roz Focker.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg