Cine moşteneşte averea lui Al Bano. Artistul şi-a împărţit deja bunurile. Romina a părăsit moşia pe care o împărţea cu fostul soţ

19 iulie, 2021
6 power2 jpg jpeg

Al Bano Carrisi a decis să rupă tăcerea şi să facă clarificările necesare în privinţa moştenirii pe care o lasă în urmă, asta după ce fiica sa, Jasmine Carrisi, a vorbit despre cine va gestiona afacerea familiei în viitor.

„Fratele meu, Bido, care anul acesta termină liceul în Elveţia, vrea să studieze pentru a gestiona moşia”.  Cuvintele au fost interpretate greşit. De fapt, mulţi credeau că cântăreţul avea intenţia de a aloca întreaga avere fiului cel mic.

Al Bano a clarificat întreaga poveste. „ Am împărţit totul în mod egal “. Cântăreţul  a mai adăugat că a dat deja fiecărui copil 10% din companie .

stanga
dreapta
1 bano jpg jpeg
1 romina8 jpg jpeg
2 romina9 jpg jpeg
6 power2 jpg jpeg
7 power jpg jpeg
8 romina power1 jpg jpeg
9 romina power2 jpg jpeg
10 romina power4 jpg jpeg

Artistul a comentat ştirile false cu un zâmbet: „ Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace ”. Cântăreaţul are şase copii din două mariaje, dar unul dintre ei a fost dat dispărut.

Din căsătoria cu Romina Power au venit pe lume Ylenia ( care se crede că a murit în New Orleans, în 1993, în circumstanţe încă neclare), Yari, Cristel şi Romina jr . Din dragostea cu Loredana Lecciso s-au născut Jasmine şi Albano jr  (cunoscut sub numele de Bido).

Acesta din urmă, în rarele sale apariţii televizate povestea despre pasiunea sa pentru afacerea cu vinuri, dar şi despre gestionarea activităţilor hoteliere de la Tenute Carrisi.

Deşi Bido dorea să ocupe deja  un rol managerial în companie, celebrul său tată a considerat că educaţia contează mult mai mult. Există întotdeauna timp pentru a lucra la moşie.  Bido nu este însă singurul care are grijă şi interes pentru activităţile lui Tenute Carrisi. Chiar şi Yari şi Romina jr  şi-au declarat în trecut interesul pentru afacerea familiei.

Romina Power a părăsit moşia din Cellino San Marco, pe care o împărţea cu fostul său soţ, din cauza tensiunilor cu Loredana Lecciso.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg