Cine o urăşte pe Madonna?

28 martie, 2012

Şi mai ales de ce? Jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care l-a înlocuit pe Larry King în tronsonul orar pe care acesta îl ocupa la CNN, duce un război făţiş fără precedent cu Regina Pop.

Şi mai ales de ce? Jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care l-a înlocuit pe Larry King în tronsonul orar pe care acesta îl ocupa la CNN, duce un război făţiş fără precedent cu Regina Pop.

Tupeul sau curajul lui Piers, depinde în ce tabără a acestui război eşti, a făcut înconjurul lumii, după ce a decis să interzică pur şi simplu prezenţa Madonnei în show-ul său de la CNN, Piers Morgan Tonight. Săptămâna trecută, jurnalistul a postat pe Twitter un mesaj adresat artistei: "Bine-ai venit pe Twitter. Eşti în continuare interzisă în show-ul meu. Cu dragoste, Piers". "Pe bune?", i-a răspuns managerul Madonnei, care a ataşat mesajului său invitaţia făcută artistei de către producătorul lui Piers, pentru a fi prezentă într-un alt show al acestuia, cel pe care-l prezintă în Marea Britanie.

"Până acum, Madonna era interzisă numai de la emisiunea mea de la CNN, nu şi de la cea din UK, de unde a venit acea invitaţie. Dar acum îi interzic prezenţa şi acolo", a răspuns Morgan ţâfnos.

Şi totuşi, care e motivul acestui conflict? Cei din apropierea Madonnei au adoptat o postură superioară, declarând că n-au habar de ce se poartă aşa Piers, despre care Madonna nici măcar nu ştie cine e. Şi de când durează acest conflict în subteran? Căci în ianuarie 2011, acelaşi Morgan declara că diva nu va avea niciodată acces la emisiunile lui pentru că... "a fost un factor iritant în viaţa lui pentru mai bine de 20 de ani"! Printre altele, Piers Morgan şi-a obţinut celebritatea şi ca jurat în show-urile Britain's Got Talent şi America's Got Talent.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg