Cine o va conduce la altar pe Meghan Markle? Palatul Kensington tocmai a confirmat

18 mai, 2018
Stephen Lawrence memorial service jpeg

Cu doar o zi înainte de nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle şi pe fondul lipsei tatălui miresei de la nuntă, toată lumea era curioasă cine va avea onoarea de o conduce pe viitoarea soţie a lui Harry la altar. Erau mai multe variante, una dintre ele luând-o în considerare chiar pe mama fostei actriţe, Doria Ragland, pe prinţul William în calitate de cavaler de onoare sau chiar pe logodnicul său, Harry.

image

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, va lipsi motivat de la nuntă şi va rata ocazia să defileze la braţ cu fiica sa îmbrăcată în mireasă, viitoarea membră a familiei regale britanice confirmând acest lucru într-un comunicat emis ieri de reprezentanţii de la Kensington. „Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Mereu mi-a păsat de tatăl meu şi sper că va avea parte de intimitatea şi spaţiul necesar pentru a se concentra pe însănătoşirea lui. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au transmis mesaje de încurajare. Eu şi Harry abia aşteptăm să trăim şi să împărtăşim momente speciale de la nunta noastră, sâmbătă.”, a declarat Meghan.

image

Astăzi s-a aflat cine o va conduce pe Meghan Markle la altar, nimeni altul decât prinţul Charles, viitorul său socru şi moştenitorul coroanei Marii Britanii. Palatul Kensington a confirmat:  "Doamna Meghan Markle i-a cerut Înălţimii sale, prinţul Charles de Wales să o conducă la altar la Capela St. George în ziua nunţii. Prinţul are deosebita plăcere să o întâmpine pe doamna Meghan Markle în familia regală în acest fel."

image

Totodată, Charles şi-a exprimat entuziasmul legat de nunta fiului său cel mic, declarând reporterilor, săptămâna trecută, pe când era în Franţa: "Este absolut minunat. Va fi o zi foarte specială pentru toată lumea."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg