Cine pe cine iubeşte în secret peste Ocean? Ei şi-au declarat dragostea pentru alte celebrităţi

16 februarie, 2017
JIM CARREY  pamela anderson jpeg

Dacă te bucuri imediat ce vezi un mesaj sau o fotografie a vedetei tale preferate pe reţelele de socializare, ei bine, să ştii că nu eşti singura persoană. Chiar şi celebrităţile de la Hollywood au preferaţi sau iubesc în secret alţi artişti cunoscuţi. Vedetele, spre deosebire de tine, chiar au şansa să-i întâlnească pe oamenii care îi inspiră în realitate. Să vedem, aşadar, cine pentru cine a făcut o pasiune şi cine pe cine iubeşte în secret la Hollywood!

RYAN GOSLING, BRITNEY SPEARS şi BRAD PITT

image

Cu mult timp înainte ca Britney şi Justin Timberlake să se asorteze în haine din denim la un eveniment, colegul său din show-ul de televiziune Micky Mouse, făcuse o pasiune pentru cântăreaţă. Aşa este, Ryan Gosling a făcut şi el parte din viaţa lui Spears. "Britney îmi este dragă", declara Gosling  în 2013, explicând că ea a fost fata alături de care juca baschet.

Dar, dacă ne întoarcem cu mulţi ani în trecut, în 2003, şi Brit îşi mărturisea dragostea pentru un actor celebru, Brad Pitt, în timpul unei emisiuni Total Request Live: "Cred că e foarte atragător, chiar sexy, potent!"

SELENA GOMEZ şi JESSE MCCARTNEY

image

Selena a vobit destul de mult despre pasiunea sa din adolescenţă pentru cântăreţul Jesse McCartney. "Am fost îndrăgostită de Jesse McCartney, când eram mai mică. Avem 13 ani, iar el era întreaga mea viaţă, era totul pentru mine", spunea artista.

image

Bella, care s-a declarat bisexuală anul trecut pe Twitter, avea o pasiune pentru două dintre starurile Disney: Demi Lovato şi Miley Cyrus. "Demi Lovato, trebuie să spun că este o femeie foarte fierbinte", declara artista în octombrie anul trecut. " De asemenea, o iubesc şi pe Miley Cyrus.E nebună. Dar Demi este pur şi simplu focoasă ."

ARIANA GRANDE şi JIM CARREY

image

Iubirea secretă a Arianei Grande este pentru ... surpriză! - Jim Carrey. Într-un interviu acordat în 2015, ea a recunoscut că a plâns atunci când l-a întâlnit pe actor. "A fost foarte ciudat", a spus cântăreaţa. "A fost o reacţie care nu mă caracterizează. De obicei sunt liniştită, puţin mai retrasă, dar, când l-am cunoscut..." Momentul a fost epic, iar Ariana l-a împărtăşit cu prietenii virtuali.

TAYLOR SWIFT şi JUSTIN TIMBERLAKE

image

Cât despre Justin, a fost şi el iubit în secret de cântăreaţa Taylor Swift. În 2008, artista l-a cunoscut pe idolul său mulţumită lui Ellen DeGeneres. Mai târziu, ea şi Justin aveau să cânte împreună în turneul lui Taylor, denumit 1989.

KIM KARDASHIAN şi JOHNNY DEPP

image

"Eram obsedată de Johnny Depp când eram adolescentă. Credeam că este atât de cool şi de arătos", declara Kim într-un interviu în 2015.

JENNIFER LAWRENCE şi LARRY DAVID

image

"Sunt îndrăgostită de el de foarte mult timp", a declarat Jennifer Lawrence pentru o revistă de peste Ocean în 2014. "Îl apreciez şi pe Woody Allen, dar ceea ce simt pentru Larry David este mult mai mare."

KANYE WEST şi PAMELA ANDERSON

image

Kim Kardashian a dezvăluit pe cine iubeşte soţul său în secret. Într-un interviu, ea a declarat că rapperul Kanye o adoră pe Pamela Anderson. Surprinzător, nu?

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}